Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád hogy Trianon...

Támogatnád hogy Trianon napját tegyük ünnepnappá?

Figyelt kérdés

A jobbosok keseregnek, mi lenne ha a balosok erre válaszul fricskázva ünnepelnének? Vagy pl a baloldal szimbolikusan felajánlaná Romániának a Tiszántúlt a szlovákoknak meg Borsodot? (szimbolikusan csak!) Szerintem tök jó buli lenne :D Igy is olyan depressziós ország vagyunk. Lehetne olyan pólókba járkálni hogy Erdély Romániáé, meg "sose hallottam székelyekről" stb.

Támogatnád?

2023. jún. 5. 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

"Lehetne olyan pólókba járkálni hogy Erdély Romániáé, meg "sose hallottam székelyekről"

Rajta, barátom! Csináltass magadnak egy pólót ezzel a felirattal! Aztán üzend meg nekem, hogy hol és mikor kívánsz végigvonulni benne az utcán. Én ott leszek, kamerával a kezemben és dokumentálom, ahogyan az emberek úgy elküldenek az anyucikádba, ahogy kell. Lehet, hogy páran még az arcodat is "megreformálnák". Igazán remek kis buli lenne, aztán rögtön tennélek is fel a YouTube-ra... :D

2023. jún. 5. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene senkit sem provokálnod, kérdező!
2023. jún. 5. 22:08
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
Első, honnan veszed, hogy a Mi Hazánk fideszes? (Nem kötekedésből, csak érdekel.)
2023. jún. 6. 01:16
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk azt szívesen megnézném, hogy valami hülyegyerek "Erdély Romániáé"-s pólóban flangálna. Kíváncsi vagyok hány percig bírnád anélkül hogy valaki kiverje a májad. :D
2023. jún. 6. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!