Támogatnád hogy Trianon napját tegyük ünnepnappá?
Figyelt kérdés
A jobbosok keseregnek, mi lenne ha a balosok erre válaszul fricskázva ünnepelnének? Vagy pl a baloldal szimbolikusan felajánlaná Romániának a Tiszántúlt a szlovákoknak meg Borsodot? (szimbolikusan csak!) Szerintem tök jó buli lenne :D Igy is olyan depressziós ország vagyunk. Lehetne olyan pólókba járkálni hogy Erdély Romániáé, meg "sose hallottam székelyekről" stb.
Támogatnád?
2023. jún. 5. 18:09
1/14 anonim válasza:
Nem. Egyáltalán nem vagyok Trianon "fanatikus", mert ezen tovább kellett volna már lépni. Nem vagyok sem jobb, sem baloldali (utálom mindkét oldalt), de ilyet azért nem szeretnék. Főleg nem hergelésből. Abból már van elég a jobboldali fideszpártok (fidesz, kdnp, mihazánk koalíció) miatt főleg. Persze azért a balosok is vissza-visszavágnak de az kispista a fideszhez képest. Inkább el kéne takarítani a politikusok nagyrészét és szakértői kormányt kellene alakíttatni.
2/14 anonim válasza:
Nincs olyan ember az országban, aki örülne amiatt, mert Trianon megtörtént.
3/14 A kérdező kommentje:
2# Ezért írtam hogy ez csak polgárpukkasztás.
2023. jún. 5. 18:20
5/14 anonim válasza:
A fideszesek biztos szeretik a trianoni békét, hiszen a háborús inflációra a megoldás a béke.
6/14 NTBS válasza:
Nincs mit ünnepelni rajta. Megemlékezni viszont lehet róla.
8/14 anonim válasza:
Nem, mellesleg a jobbikosok balosok.
9/14 anonim válasza:
Nem, emlékezni lehet rá, de hisztizni miatta száz évvel később gyerekes és ostoba dolog. Túl kellene rajta végre lépni és nem a száz évvel ezelőtti dolgokkal foglalkozni hanem azzal, hogy a mostani helyzeten javítsunk egy kicsit.
10/14 anonim válasza:
Mi lenne, ha a buli végén felraknánk titeket egy vagonra? Szerintem tök jó buli lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!