Szerintem semmi meglepő nincs abban, hogy egy alattvalót érdekel Urunk születésnapja.
2023. jún. 3. 21:03
2/14 anonim válasza:
hogy elterelje a figyelmet az áremelésekről, inflációról, a magyar gazdaság katasztrofális helyzetéről, a magyar családokra és nyugdíjasokra váró brutális megszorításokról. Meg az Orbánt éltető szerbekről, akik magyar hazafi katonákat támadtak és sebesítettek meg.
2023. jún. 3. 21:04
3/14 anonim válasza:
A ballerek jobban beizgultak rajta mint a legfanatikusabb Orbán-hívek.
2023. jún. 3. 21:11
4/14 anonim válasza:
Hajas Pisti
2023. jún. 3. 21:20
5/14 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket kivétel nélkül ballibek írták ki, ez egyértelmű az utána írt szövegeikből.
Csak a trollkodás volt a céljuk.
Orbán szavazóinak többségének fogalma sem volt arról mikor van Orbán születésnapja, mert nem érdekli őket.
2023. jún. 3. 21:43
6/14 anonim válasza:
Negyedik lehetőség: Pártfüggetlen trollok írják a kérdéseket, akiket nem fizet senki, simán csak szórakoztatni és/vagy bosszantani akarják a népet. Ha engem kérdezel, a doktormihályos kérdésekért se hiszem, hogy bárki pénzt fizetne.
2023. jún. 3. 21:53
7/14 anonim válasza:
#5 annyira hogy még miséznek is érte. ja tökre nem érdekli őket. még ebben is hazudtok, pedig ebben aztán semmi szégyen nincs, ha már Messiásként imádjátok
2023. jún. 3. 22:22
8/14 anonim válasza:
#7 Közel 3 millió szavazójuk van, ebből pár tucat foglalkozik a születésnapjával.
Ahogy írtam is "Orbán szavazóinak többségének fogalma sem volt arról mikor van Orbán születésnapja, mert nem érdekli őket."
Akkor segítek, mert látom nem megy neked a magyar nyelv.
A TÖBBSÉGE azt jelenti, hogy nem mind, de a jelentősen nagyobb része.
Fidesz szavazó vagyok és ha nem írtatok volna ki kérdéseket Orbán születésnapjáról akkor fogalmam se lett volna róla, hogy most van. Mert nem érdekel. Engem sem és a környezetemben levő többi fidesz szavazót se.
2023. jún. 3. 22:26
9/14 anonim válasza:
megértettem elsőre is, de te látom azt nem, hogy azt állítottam hogy hazudsz
2023. jún. 3. 22:31
10/14 anonim válasza:
#8 amúgy elég nagy szégyen hogy nem tudod mikor van a Führered születésnapja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!