Most hogy itt van a Pride-hónap, a fideszes politikusok nagy része is szabadon felvállal(hat)ja, kit szeret?
Én csak azokról írok, akikről 100%-osan biztosra tudom állítani, hogy melegek és találkoztam már velük valamilyen formában.
Ungár Péter, LMP OGY képviselője, uni/aktív
Borbély Ádám, Fidesz Zuglói önkori képviselő, csak passzív
Böjthe Péter Fidelitas tag, uni/aktív
Tordai Máté Fidelitas tag, uni/passzív
Barabás Richárd Párbeszéd Újbuda önkori képviselője, uni/aktív
#3: Szájer biszex és nem fideszes. Kaleta (akinek a nemi orientációja nem simert) soha nem is volt fideszes. Borkai pedig heteró...
Szerintem, ne erőlködj! :)
13
Az nem zavar, hogy egészen az ereszen való lecsúszásáig oszlopos alapítótagja volt a fidesznek? :)
Tessék:
#6: Hol a bizonyíték, nyuszifül?
Akiket felsoroltál, azok közül Kocsis Máté nős, két gyermek apja; Varga Judit férjezett, három gyermek anyja; Szentkirályi Alexandra férjezett, egy gyermek anyja; Rákay Philip nős, két gyermek apja. EZEK TÉNYEK, rákereshetsz a Wikipédiában. A többiekről pedig azt lehet tudni, hogy nem házasok, amely egyáltalán nem azt jelenti, hogy melegek lennének.
Ezzel szemben nézzük azokat a balosokat, liberálisokat:
- Lakner Zoltán (politológus)
- Orosz József (újságíró)
- Ungár Péter (politikus)
- Ungár Klára (politikus)
- Homonnay Gergely † (aktivista)
- Osváth Zsolt (youtuber)
- Gulyás Márton (aktivista)
- Szetey Gábor (politikus)
- Barabás Richárd (politikus)
- Alföldi Róbert (rendező)
- Sebián-Petrovszki László (politikus)
EZEK SZINTÉN TÉNYEK, mivel ők maguk is felvállalták (erre is rákereshetsz a Wikipédiában):
Summa summarum: te egyetlen meleg fideszest sem tudtál bizonyítani, én ezzel szemben 11 db meleg ellenzékit bizonyítottam. (Nem gondolod, hogy csúnyán alulmaradtál?)
17.
Meleg nem lehet! Eszed legyen már !
18-as
Te ennyire durván tudatlan meg tájékozatlan ember vagy ? :D
Ha tudnád vagy láttad volna, hány olyan palival taliztam, akiknek barátnőjük volt/van...
A cigányságban a meleg cigányok főleg vidéken szerinted, hogy oldják meg a kérdést hm???? A családi a és a szociális elvárásoknak megfelelően házasodnak gyereket nemzenek, család és a haverok előtt fenntartják a látszatot, közben meg a "haverral" mennek a garázsba szerelni vagy "horgászni".
Vagy ott van Szájer Józsi, meleg létére van egy lánya, meg van egy felesége... vagy ott van az én 45 éves ismerősöm, aki házas volt, van 2 gyereke, 33 éves korára felhagyott a színleléssel, exfeleségnek elmondta, hogy meleg, majd elváltak, viszont a mai napig jóban van a volt felséggel.
Ha meleg lennél pláne Pesten, sokkal de sokkal több mindent tudnál és tapasztalnál erről a témáról.
19.
Tudod mit jelent a bixesz!
Amilyen volt József is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!