Ha minden ebbe az irányba megy tovább, 2050-ben hogyan fogják hívni Magyarországot?
Figyelt kérdés
Oroszország orbáni tartománya? Vagy Oroszország része leszünk mint Orbánisztán tartomány?
Remélem egyiksem, de ha mégis mi lesz az ország neve?
2023. jún. 3. 13:20
11/23 anonim válasza:
#8 hol látsz cigányozást, narancsbolsevik "elvtárs"?
12/23 anonim válasza:
2050-ben már ország sem lesz Magyarország helyén, mert a cigányok - amik addigra elüldöznek innen minden embert - nem képesek egy országot fenntartani.
13/23 anonim válasza:
11.
Mindjuk utánad eggyel épp,meg az előző oldalon hosszan kifejtik!
15/23 anonim válasza:
#13 mit kell kifejteni? Cigányozásról hadováltál, és én kérdezem, hogy hol van cigányozás? Előző oldal alapján kérdeztem előbb is.
16/23 anonim válasza:
Mi halad milyen irányba?
Az oroszok felé húzva történhet 3000 dolog, az EU-s faxságok miatt megint 3000.
Alapvetően szerintem előbb tűnne el Magyarország, mint név, ha az EU teljhatalmat kapna… nem gyűlölöm őket, meg az Oroszpartisagot sem szívlelem, de ebbe az irányba előbb tudok elképzelni valami birodalmat.
17/23 anonim válasza:
15.
Olvasd el a hozzászólásokat te undorító náci balos
18/23 anonim válasza:
A cigányozóknak. A cigány azért van, hogy lebontsa, vagy hasznosítsa a szemetet amit létrehozunk a világban. Örülni kéne neki, hogy ebbe a beteg világban egyes cigányoknak van még némi immunitása. Idővel én is cigány leszek. Nem fog érdekelni mit szól a szomszéd, a kertembe fogok szarni stb. Ez igazából nem is cigány, hanem normalitás.
20/23 anonim válasza:
Kis Kínának vagy C.országnak fogják hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!