Nem antiszemitizmus! A zsidók kit támogatnak?
Figyelt kérdés
Az EMIH rlég jóban van a Fidesszel, ami elvileg nemzeti-keresztény-konzervatív, de az ellenzékkel is ennyire jóban lennének? Pl Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc tudtommal zsidók, így is a Fideszt támogatnák?2023. jún. 1. 15:58
11/14 anonim válasza:
Gyurcsány ő maga mondta, hogy zsidó cigány!
"én zsidó vagyok"
" én cigány vagyok! - hangoztatta a miniszterelnök
12/14 anonim válasza:
#11 ha kicsit tovább képezznéd magadaat, hasznos volna.
Ez az "én zsidó vagyok", "én cigány vagyok" olyan, hogy "ha zsidónak zsidó vagyok, ha cigányoznak cigány vagyok" és ha akármiznek, akármi vayok.
13/14 éáé válasza:
Magyarországon és a fél világon, a baloldal és a jobboldal egyaránt zsidó érdekszféra. Végül is tök mindegy, mert kapitalizmusban a vállakozóknak dolgozol, addig a szocializmusban az államnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!