Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is úgy látja, hogy ez az...

Más is úgy látja, hogy ez az idézet jól összefoglalja a szélsőjobboldaliak kommunikációs stratégiáját?

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 8. 09:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Nem.
2023. ápr. 8. 09:11
 2/11 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
89%

Szélső balosok is utálhatnak zsidokat.

Pl. Sztálin.

2023. ápr. 8. 09:37
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 Persze, csak nekik ez nem a kommunikációjuk alappillére szokott lenni.
2023. ápr. 8. 10:01
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 Nem tudom ki pontozott le, hiszen csak nácikról beszéltél.
2023. ápr. 8. 10:02
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

És jelenleg mekkora a jelentőségük a náciknak a politikában?

Csak mert a legtöbb európai országban megmaradnak párszáz fős motoros bandáknak és kb ennyi. A politikai hatásuk kb nulla.

Az egyedüli európai ország, ahol rendelkeznek némi hatással, az Ukrajna, de ott sem a többség.

2023. ápr. 8. 10:28
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom, de a nácik kommunikációja nem túl bonyolult, vagy igazat mondanak, vagy esetleg hisznek valamilyen őrült konteóban. Taktikázni nemigen szoktak, nem is kell nekik, hisz ahogy néhány híres zsidó mondta, szinte mindenben igazuk van.
2023. ápr. 8. 10:58
 7/11 anonim ***** válasza:

A jelzett idézet pontosan leirja a náci mocskot.

(bár az az érzésem, a politika rovat náci szavazói épp azért nem tudnak hozzászólni, mert nem értik :))))

és ez a legjobb jellemzés a buta csőcselékre.

2023. ápr. 8. 11:00
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Igen, töröltettek is màr egy vàlaszt, ugyanis nem magamra reagàltam. Pedig a vàlaszolò csak arròl beszèlt, hogy a nàcik betegek agyilag. Furcsa hogy itt sokakat sèrt ha egy tömeggyilkos ideològia hìveit elìtèlik...
2023. ápr. 8. 11:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem értem, de eleve elfogult az, aki a szélsőjobboldaliakkal van elfoglalva, miközben kommunista, liberális rezsimek sora van a világban.
2023. ápr. 8. 11:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem kell messzire menni. Egy velünk szomszédos országban a nácik a mai napig terrorizálnak etnikai kisebbségeket, mindezt a liberálisok támogatásával. Kérdezz csak meg egy kárpátaljai magyart, hogy ő mit gondol arról, hogy vajon mennyire kihalt eszme-e a nácizmus.

2023. ápr. 8. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!