Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt megtehetik?

Ezt megtehetik?

Figyelt kérdés

Önkormányzatnál dolgozik az egész család. Ma lesz mise Orbán Viktor születésnapja alkalmából.

A polgármester előre figyelmeztetett, hogy listát fog vezetni a megjelentekről, és arról is ki meddig marad.

Aki nem megy azzal pedig el fog beszélgetni, és kirugással fenyegetett.

2023. máj. 31. 09:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

Aztán létezik a mise, mely mögött nincs semmi se!

Én

:DDD

2023. máj. 31. 10:22
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Óh, miért ne?

Lassan előkerülnek a raktárakból a Rákosi Mátyás portrék is, - amellyekkel (kisebb kozmetika után) majd vonulhat a pórnép a Dózsa György úti felvonuló téren...

2023. máj. 31. 10:26
 13/20 anonim ***** válasza:
71%

Élllljen jen jen jen jen jen

a magyar agyar agyar gyar gyar

és szovjet jet jet jet jet jet nép ép ép ép ép

megbonthatatlan lan lan lan len len

betonemelvénye nye nye nye nye NYE NYE!

:D

2023. máj. 31. 10:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp emeld fel a szavad ellene. Ez személyi kultusz, amit csinálnak, ezt nem szabad hagyni. Ne menj rá, vagy ha igen, szólalj fel, mond hogy ez beleütközik a demokrácia alapelveibe
2023. máj. 31. 11:05
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

Egyre undorítóbb, ami nálatok zajlik... és 3 millió szerencsétlen, átvert ember (mint a kérdező is) újra és újra megszavazza ezeket a hazug, sötét lelkű illibernyákosokat... Örülök, hogy nem ott élek!

Kérdező, te elgondolkoztál már azon, hogy egyetlenegy EU-tagállam sem volnult be Ukrajnába háborúzni???

Ha igaz lenne az orbánista hazugság, hogy az ellenzék katonákat akart küldeni a NATO-nak Ukrajnába, akkor ezt hogy képzelitek a fideszkárosult koncepciótok mentén?

Kizárólag magyar NATO-katonák lennének Ukrajnában? Merthogy a NATO eddig egyáltalán nem küldött katonát oda!

Az összes többi európai országban normális pártokra szavazunk, épelméjű demokratikus jogállamokban élünk, és egyetlenegy katonát sem küldött egyik civilizált ország sem az orosz-ukrán frontra!

Tényleg, de őszintén: utólag sem tűnik fel egyáltalán, még másfél év múltán sem, hogy hazudott nektek az orbánista rezsim???

2023. máj. 31. 11:08
 16/20 anonim ***** válasza:
86%

A kérdésre válaszolva pedig: igen, nektek hála, bármit megtehetnek!

Csakis magatoknak köszönhetitek ezt, ti tartjátok életben azt a rezsimet!

2023. máj. 31. 11:09
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Örülj neki, hogy nem kell dolgozni. Én szívesen ülnék inkább misén
2023. máj. 31. 11:16
 18/20 anonim ***** válasza:
21%
Egyébként a nagy Mise este lesz a stadionba
2023. máj. 31. 11:16
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

És tessék mondani, kire szavazott a család? Ha a válasz a Fidesz, akkor tessék jámboran, alázatosan csatlakozni a birkanyájhoz és bégetni tovább.

Megy a panaszkodás állandóan mindenfelől, státusztörvény, rabszolgatörvény, ifláció, anyámkínja... Hát egyétek meg, amit magatoknak készítettetek.

2023. máj. 31. 12:13
 20/20 anonim ***** válasza:
88%
#19 de én nem szavaztam erre 🥺 mégis én is szívok😪
2023. máj. 31. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!