Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Át fogtok térni ti is ha...

Át fogtok térni ti is ha megtehetitek az 1-2 hetente fürdésre aug. 1-től?

Figyelt kérdés

Én online dolgozom, gép előtt, én 2 hét alatt büdösödök annyit mint egy fizikai melós. Tehát nekem kvázi elég lesz 1-2 hetente fürdenem, amivel iszonyú sokat spórolhatok majd.

A fizikai munkások meg egyébként is túl vannak fizetve, legalábbis eddig túl voltak, lehet most leépítések jönnek a válság miatt. Szóval ez kb. a fizikai munkások adója lesz, hogy minden nap fürdeni kell mert le kell mosni magadról a koszt. Különben szó szerint büdös melós leszel. Vagy majd vakolattal a hátadon fekhetsz be az ágyadba, te tudod.

Aki megteheti, az mostantól max hetente fürdik?

2022. júl. 14. 20:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
32%
Eddig sem fürödtem.
2022. júl. 14. 20:37
 2/19 anonim ***** válasza:
41%
Én már évek óta nem fürdök. Az orr könnyen hozzászokik a sajtszaghoz, főleg hogy az új kosz letapadását csökkenti
2022. júl. 14. 20:39
 3/19 anonim ***** válasza:
:))))))
2022. júl. 14. 20:40
 4/19 anonim ***** válasza:
48%
Poszt-Covid miatt 5 perccel fürdés után se tudom elviselni a saját szagomat, nemhogy 1 héttel. Jól kitalálták ezek! Tényleg ámulattal figyelem, hogy mi minden jöhet még ezután...
2022. júl. 14. 20:40
 5/19 anonim ***** válasza:
60%

Ez baromság. Nem ez viszi a gázt vagy áramot.

Egy szárítógép egy alkalommal több energiát fogyaszt mint egy heti melegvíz, a sok számítógép, fagyasztó hasonlóan.

Nem ezen kell spórolni, ez csak az igénytelen dumája. Amúgy hideg vízben is lehet fürdeni.

A következő az lesz hogy nem is takarítasz, mert a porszívó viszi az áramot?

2022. júl. 14. 20:43
 6/19 Páncélos szúnyog ***** válasza:
28%
Én is így csinálom mivel, home office ban csinálom a munkát ezért nem izzadok le. Kimenni a emberek közé is kb 1 héten egyszer kétszer megyek ki akkor is csak azért, hogy befizessem a csekket vagy, hogy bevásároljak. Ilyenkor ha egy kicsit büdösnek érzem magam akkor befújom magam dezodorral. Boxer alsót hetente, pólót 2 hetente, nadrágot meg púlóvert havonta szoktam mosni mert spórolok a vízzel. A villanyt is ritkán égetek mert általában egésznap a gép előtt ülök.
2022. júl. 14. 20:44
 7/19 A kérdező kommentje:
Megritkítom a porszívózások számát is heti 1-ről havi 1-re. Jó ötlet.
2022. júl. 14. 20:45
 8/19 anonim ***** válasza:
Én csak annyit fogok fürdeni,meg áramot használni,mint amennyit a felsővezetésű politikusok, üzletemberek a budai több 100m2es villájukban,akik kitalálták.
2022. júl. 14. 20:47
 9/19 anonim ***** válasza:
25%
Minden másnap fürdök. Húsvét meg karácsony másnapján.
2022. júl. 14. 20:48
 10/19 A kérdező kommentje:

-te: Miért nem kellek neked??

-csaj: Mert te csak egy büdös melós vagy.

*és tényleg

2022. júl. 14. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!