Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Át fogtok térni ti is ha...

Át fogtok térni ti is ha megtehetitek az 1-2 hetente fürdésre aug. 1-től?

Figyelt kérdés

Én online dolgozom, gép előtt, én 2 hét alatt büdösödök annyit mint egy fizikai melós. Tehát nekem kvázi elég lesz 1-2 hetente fürdenem, amivel iszonyú sokat spórolhatok majd.

A fizikai munkások meg egyébként is túl vannak fizetve, legalábbis eddig túl voltak, lehet most leépítések jönnek a válság miatt. Szóval ez kb. a fizikai munkások adója lesz, hogy minden nap fürdeni kell mert le kell mosni magadról a koszt. Különben szó szerint büdös melós leszel. Vagy majd vakolattal a hátadon fekhetsz be az ágyadba, te tudod.

Aki megteheti, az mostantól max hetente fürdik?

2022. júl. 14. 20:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

A Fidesz nem azzal támadta Brüsszel hogy az embereken spórolni akár? A Fidesz nem azt igérte hogy megvédi a rezsicsökkentés?

Nem azt igérte hogy nem lesz megszorítás?

Most meg spóroljunk a furdesen és az árakon???

2022. júl. 14. 20:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Megfeledkeztél az úgynevezett gyári munkásokokról. Én csak meló után szoktam letusolni az öltözőben, a legtöbb hülyével ellentétben aki hazamegy retkesen és a saját kontójára pazarolja a vizet. Otthon csak az év végi leálások alkalmával tusolok 2-3 alkalommal.
2022. júl. 14. 20:53
 13/19 anonim ***** válasza:
11%
#10: Mit kell itt melósózni, amikor írhattál volna cigányt is?
2022. júl. 14. 20:55
 14/19 A kérdező kommentje:
A ruháidat is a gyárban mosod ki? Tudod te mennyit fogyaszt egy mosógép? Ha nem majd most megtudod...
2022. júl. 14. 21:00
 15/19 anonim ***** válasza:

A 16-17. századi francia előkelőségek nem fürödtek soha, parókát és arcfehérítőt használtak, és sok illatos-vizet. A kölnit egy évszázaddal később találták föl.

Megszokott volt még a paloták termeinek sarkába "üríteni", a szolgák takarították föl. Pedig a 16. században már ismert volt a vízöblítéses vécé, a Water Closet az angoloknál, de csak a 19.sz. vége-felé terjedt el.

2022. júl. 14. 21:00
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

14#

A mosógépet is sokkal kevésbé használom mint az átlag. Csupán a nyári hónapokban szoktam hazahordani a munkaruhát kéthetente, illetve hetente két munkáspóló, de az év nagy részében csak heti egy. A munkába használt zoknit minden nap kiöblítem a zuhany alatt, ami másnapra megszárad. Olajos, poros munkahelyen nem szagolgatjuk a másikat. Itthoni viseletre egy alsógatyát, zoknit két napig, pólót egy hétig, nadrágot pulóvert két hétig is elhordok. Túl nagy választék nincs egyikből sem, de mind kiválló minőségűek, anno használtruha kereskedésekből potom pénzért. Én amennyire csak tudom nem pörgetem a fogyasztást meg a GDP-t. Persze ésszerű keretek közt, tehát az igénytelenségi küszöböt nem átlépve.

2022. júl. 14. 21:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Természetesen az alsó gatyák és a zonik nem használt üzletből vannak, még mielőtt ezen kezdenél el pörögni.
2022. júl. 14. 21:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Én 2010 óta nem fürdök! -Eléggé jól bírja a környezetem! :D
2022. júl. 15. 10:09
 19/19 anonim ***** válasza:

[link]

Nógrádi szerint a nem szabad fűteni meg ilyen spórolások nem perspektiva a 21. században már!

2022. júl. 15. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!