Fideszesek! Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik a Szigeten vergődnek, hogy ők megtehetik?
2022. aug. 22. 19:53
A kérdező szavazást indított:
Polgári konzervatív értékrenddel nézve ez a vergődés színtiszta proliság
Nemzeti és keresztény értékrenddel nézve a Sziget eleve messze nem az a fajta kulturális közeg, amit támogatok
Ha nekem lenne pénzem, én is ilyen lennék
9 szavazat
2/15 anonim válasza:
Ez az ember ráadásul egy fideszes, megafonos propagandista, Trombitás Kristóf.
3/15 anonim válasza:
Hagyjuk már a Szigetet...
15 éve még jó volt.😅
4/15 anonim válasza:
Ezt irónikusan mondta. A libsiket gyúnyolta. Még ez sem esett le neked -.-
5/15 anonim válasza:
A fideszesek elítélik az ilyet kivéve ha prostikkal teszed az Adrián miközben isten haza családról papolsz vagy ha a kamu feleséged mellett gumi nélkül csinálod férfiakkal Brüsszelben a járvány alatt. Az rendben van nekik.
6/15 anonim válasza:
3
A Sziget soha nem jó. (Alföldi vagyok, 40/f)
1
Ezek a "majdénmegmutatomavilágnakhogynekemmilyenjó" emberkék majdhogynem mindannyian pestiek. (Mi vidékiek a "pesti" szó alatt a Duna mindkét partja felől lakó embereket értjük, akik Budapest közigazgatási határán belül élnek.
Meg persze az érdieket. Meg persze a diósdiakat. Meg persze a szigetszentmiklósiakat. Meg persze az egész agglomerációban lakókat is, mert ők mindannyian kő-gazdagok és hiába látogatnak haza Keletre, belül örülnek, hogy hál'Istennek már nem laknak itt Keleten.
7/15 anonim válasza:
Nem tudtad, hogy a fideszeseknek ezt szabad, de aki nem fideszes, annak nem?
8/15 anonim válasza:
6-os. Jó tudni hogy Alföldi Róbert lelkes gyakori használó.
9/15 anonim válasza:
8
Engem nem Alföldi Róbertnek hívnak.
10/15 anonim válasza:
8
Ez valami gyenge pesti fideszes "majdénhülyétcsinálokbelőled" próbálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!