Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mióta vagy egyértelműen Mi...

D-Mano kérdése:

Mióta vagy egyértelműen Mi Hazánk szimpatizáns? Miért lettél az?

Figyelt kérdés

Azok válaszát/szavazatát IS várom, akik 2022-ben legszívesebben a Mi Hazánkra szavaztak volna, de taktikai okokból VAGY a Fideszre szavaztak (mert pl.: féltek, hogy a baloldal újra hatalomra kerülhet; vagy ezekben a háborús időkben egy stabil kormány volt a prioritás),

VAGY: taktikai okokból az Összefogásra szavaztak (mert pl. a kormányváltás esélyének növelése volt a prioritás).

2023. máj. 27. 18:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
82%
#14 Szerintem lehet valaki úgy is konzervatív és tradícionalista, hogy nem kívánja más embertársainak halálát/szenvedését/bántalmazását. Vagy túl sok jót gondolok erről a rétegről? :D
2023. máj. 29. 15:15
 22/28 anonim ***** válasza:
42%

#21 Akik mások halálát vagy szenvedését kívánják, azok a szélsőjobboldaliak.

Akik beérik az elnyomásukkal, permanens megbélyegzésükkel, másodrendű állampolgárként való hátrányos megkülönböztetésükkel, azok a "jólnevelt", konzervatív jobboldaliak.

Mindkettő lényege, hogy aki hozzánk képest más, azt gyűlölni kell - csak egyik csákánnyal, a másik jogi paragrafusokkal támad.

A jobboldalisághoz a szélsőjobb pont úgy viszonyul, mint a piti, erőszakos rablás és zsebmetszés a sikkasztáshoz, fehérgalléros bűnözéshez.

2023. máj. 30. 12:54
 23/28 anonim ***** válasza:
33%
Én ràjuk szavaztam 2022-ban, mert úgy vettem le, h úgyis marad a Fidesz és hadd jussannak be ők is. Elötte Jobbik párti voltam, de miután Vona visszavonult, elpártoltam tőlük és vhogy felfigyeltem Toroczkaira. Az összes videóját megnéztem youtube-on, mielött szavaztam. Igen, vannak dolgaik, amivel nem értek egyet, de összességében még mindig velük szimpatizálok a leginkább.
2023. júl. 27. 20:00
 24/28 anonim ***** válasza:
49%

Ide keményebb törvények kellenek, és a rendőrséget meg kell erősíteni. A rendőrök most jobban aggódnak a bűnözők jogaiért, mint az áldozatokért.

A törvényeknek nincs elrettentő erejük. Nincs valódi számonkérés semmijen szinten.

A Mi Hazánk ígéri egyedül, hogy ezt helyre teszi.

2023. júl. 30. 08:59
 25/28 anonim ***** válasza:
27%

Nincs hiteltelenebb gittegylet a mihasznáknál!

Sugárzik róluk az ostobaság és az erőszak.

2023. júl. 30. 14:14
 26/28 A kérdező kommentje:

#25-ös,

mondj egy a Mi Hazánknál hitelesebb pártot.

2023. júl. 30. 14:35
 27/28 anonim ***** válasza:
47%
26 - A Kétfarkúak ezerszer hitelesebbek!!!
2023. júl. 30. 20:13
 28/28 anonim ***** válasza:
26%
Mitől hiteles a könyvdaráló egylet?!
2023. aug. 3. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!