Fidesz szerint Ukrajnában nincs háború, csak különleges katonai hadmüvelet, akkor a háborús infláció, és a háborús vészhelyzet csak hazugság?
#7: "Fideszesesk?!" "fodeszes" "hadmüvelet"
Barátom, a sok hazudozástól már írni sem tudsz... Linkeld ide, hogy pontosan melyik fideszes politikus mondta, hogy Ukrajnában nincs háború!
11.
„Most még Oroszország nem háborúzik Ukrajnával szemben, ez még különleges hadművelet” – mondta Schmidt Mária,
"Ezt Putyin mondta, nem a Fidesz.."
Linkeld be légyszíves ahol Putin ilyet mondott, hogy nincs háború. Én ugyanis eddigi összes beszédét végighallgattam, és mindenütt vojna v ukraine vagy vojní kríziszként emlegeti a konfliktust.
Linkeld be már le merted írni! Szeretném látni mi az ami elkerülte a figyelmemet! Vagy ha nem sikerül ismerd el, hogy hazudtál!
"„Most még Oroszország nem háborúzik Ukrajnával szemben, ez még különleges hadművelet” – mondta Schmidt Mária,"
Na ezt elhiszem, hogy Maris mondta. De aki azt állította, hogy Putin mondta, az linkeljen már! Vagy ismerje el, hogy hazudott!
13.
Mindkettő mondta !
Google 15 másodperc volt
Putyin ismertette a "különleges hadművelet" célját
16.
Vak vagy?!
A katonai parádé során elhangzott beszédében az orosz államfő továbbra is „különleges katonai műveletként” hivatkozott az Ukrajnában zajló háborúra, ám a „békét és a stabil jövőt” emlegette. Majd a Nyugatot gyűlölettel és ruszofóbiával vádolta.
Idézet az általad linkeltből:
Vlagyimir Putyin: Háború zajlik szülőföldünk ellen
És ezt annak bizonyítására linkelted, hogy Putin azt mondta, nincs háború. Szóval jó sok eszed van. xD
Vagy itt a Gyeny Popedin készült felvétel.
https://www.youtube.com/watch?v=8FbWuUlkQQ8
Mindenhol háborúnak nevezi. De szerinted Putin azt mondta nincs háború. Szerinted utólag hamisították alá a hangot és ez a felvétel csak számomra elérhető, hogy engem megtévesszenek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!