Az mióta nem diktatúra ha Orbán három éve azt csinál amit akar vészhelyzeti kormányzás címszóval?
Egy nap alatt komplett rétegeket tesznek tönkre (KATA), átírják az alkotmányt, a törvényeket, a választási rendszert, annyit költ állami költségvetésből propagandára és választásokra amennyit akary belenyúl a piacba.
Szerintetek ez mi ha nem diktatúra? Egy ember vezeti teljhatalommal az oszágot három éve.
Nem, vészhelyzet alatt nem írt át Orbán semmifel alkotmányt, sem választási törvényt, ezt a parlament teheti meg ugyanúgy mint azelőtt. Kétharmaddal. Ahogy demokráciában szokás.
A diktatúra az lenne, ha most ezketért a hazugságaidért letartóztatnának.
Az Európai Unió meg jogtalanul von meg pénzt a magyar emberektől, és most itt keménykednek, Magyarországon delegációval.
Az EU sokkaldiktatórikusabb.
Vagy Gyurcsányék. Szemeket lövettek ki, költségvetést hamisítottak, pult alatt kormányoztak, és még sorolhatnám.
Hát igen, én vagyok a birka mert észreveszem ha éjszakánként 10x módosítják a fejem fölött a munka törvénykönyvét.
Ezért vagytok ti birkák, a propagandán túl fogalmatok sincs semmiről.
- Betegállományban, telefonon is kirúghatnak.
- Több szabadságoddal rendelkezik a cég, neked már alig jut valami. (Már csak 7 felől döntesz te)
- Hosszas betegállománynál fizu nélkül is megtarthatnak.
- Túlórakifizetés 12-ről 36 hónapra való megemelése (36 hónapig visszatarthatja a munkaadó)
- 250ről 400ra emelték a maximum túlóra mértékét.
- Nem jár napi pihenőidő ha másnap nincs munkavégzés. (Tehát pénteken mondjuk este 22:00ig is dolgoztathatnak)
- Heti két nap megszakítatlan pihenőideő helyett havi egyszer kell ezt biztosítani.
Tessék birkák, egy kis szemezgetés az elmúlt évekből. De mivel ti leszarjátok a többi embert, gondolom nem érdekelnek titeket ezek a változások.
Én ellenzéki vagyok, de egyelőre még mindig nincs diktatúra. Az intézményrendszer még mindig alapvetően demokratikus.
Persze Orbánék folyamatosan gyengítik, az irány rossz, de még nincs diktatúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!