Milyen hőmérsékletet szavaznál meg a parlamenti ülésteremben?
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 20:52
A kérdező szavazást indított:
22-24 fok
20-22 fok
18-20 fok
18 fok alatt
27 szavazat
1/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy az a fránya fizika ilyen magas kupolateremben nem kedvez az ülésnek. Meleg elsősorban a kupolában lesz, alul meg hideg, persze, ha a képviselők hajlandók felülni egy*egy lengő trapézra a kupola alatt, akkor majd jól érzik magukat akkor is, amikor a lent ülők dideregnek.
2/9 anonim válasza:
Én kikapcsolnék minden fűtést, és mindenkinek a s&ggébe feldugnék a merülőforralót, a kapcsolóját meg az ellentábor kezébe adnám és lássuk, meg tudnak-e egyezni a hőmérsékletről?
3/9 anonim válasza:
Én közvetlenül alájuk gyújtanék, biztos ami biztos.
6/9 anonim válasza:
Ezek melegedni járnak oda?
Az bölcsis, ovis gyerekek meg betegednek meg sorba. Ennyit ér a "közjószág" ha már ilyen szépen definiálta a csuti paraszt az oktatás leépülése miatt létrejövő gyári droidokat ami véletlenül pont kiszolgálja azon multikat amikre a fidesz alapozza a gazdaságot.
7/9 anonim válasza:
#4: Szerintem Celsiust akartál írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!