Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ez az ország...

Szerintetek ez az ország élhetetlen?

Figyelt kérdés

31 éves F vagyok

Rengeteget beszélgetek korombeli és fiatalabb barátaimmal/haverjaimmal

És szinte kivétel nélkül mindegyikük azt mondja,hogy ez az ország élhetetlen és máshol képzelik el az életüket.

Igazából én alapvetően jól érzem magam itthon.

De ehhez sokminden kellett.

Van egy lakásom nagyszülők után édesapám örökölte aki nekem adta,mikor 25 voltam.

Pár éve vásároltam egy garázst a házban áron alul.

Autóm pedig lényegében megörököltem a régi családi autót( apu vett egy újat).

A nőknél is sikeres voltam fiatalkorom óta.

A munkát nem szeretem,nem is fizet olyan jól,de azonkívül alapvetően én szeretek itthon élni.

Igazából rossz érzés mikor látom,érzem,hogy irigykednek,neheztelnek rám a gyerekkori barátaim.

2023. máj. 26. 17:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem itt a válaszadásnál el kell különíteni Budapestet és a vidéket a jó válaszhoz. A vidék egyre inkább élhetetlenebb. Nincs sok munkalehetőség, nincsenek programok viszont nagy az elöregedés. A Főváros meg élhetőbb.

Itt Magyarországon az emberi értékek nem számítanak mert mindent csak pénzben mérnek. Ebből a szempontból Nyugat-Európa jobb. Ott ha beszélsz valakivel nem az órádat autódat telefonodat kezdi figyelni.

2023. nov. 20. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!