Mikor fog a Fidesz végleg összeroskadni? Következő választásokig még kihúzza, vagy már elöbb?
Figyelt kérdés
Az már világosan látható, hogy elkezdett rogyadozni....2023. máj. 24. 11:53
21/27 anonim válasza:
Hamarosan. Nem húzza a választásokig!
22/27 anonim válasza:
Nem fog szétesni, sokkal jobb mint 6 Gyurcsány 8 KariGerivel. Velük az ország roncs lenne. Pontozzatok csak le, mit számít nekem!!!! Én legalább nem nyelem be a baloldali szarságokat.
23/27 A kérdező kommentje:
te a fidesz szarságomat nyeled be. Gyurcsany es bandaja, mar jival felettetek vannak.mimdem téren...
Bohóc🤡🤡
2023. máj. 25. 20:14
24/27 anonim válasza:
"Mikor fog a Fidesz végleg összeroskadni?"
Ha nem lesz Orbán. Ugyanis fidesz=Orbán, Orbán=fidesz. Orbán után az összes másodvonalbeli fideszes egymás torkának fog esni a hatalomért. Utána már csak páholyból kell nézni, ahogy kinyírják egymást és atomjaira hullik az egész.
25/27 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Tévhitben élsz, sajnálom. Orbán után Szijjártó Péter lesz a vezető, ez már biztos. Utánna TALÁN lesz baloldal.
26/27 anonim válasza:
>KariGeri meg le akarja zárni az egész Budapestet, hogy bicikliút legyen az egész.
lusta vagy bicajozni?
27/27 anonim válasza:
Ez egy elég összetett kérdés. Az már látszik, hogy a NER-nek egyre több pénzt kell költenie ahhoz hogy választásokat nyerjen, ez pedig értelemszerűen nem mehet így a végtelenségig, főleg ilyen gazdasági helyzetben. A 22-es győzelemnek már nagyon nagy társadalmi költségei voltak. A hőskoruk szerintem is inkább 2018 környékén volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!