Kijelenthetjük, hogy a fidesz kormány kolduskormány?
Szerintem a gumilövedék teljesen arányos fellépés az elkötött tank és a brutális gyújtogató focirajongók ellen.
Pontosan tudom,hogy milyenek a rendőrök ezért mondom,hogy nem kell azokat noszogatni ha a jó öreg ultraerőszakról van szó,csak ugye így nem tudjátok forradalomnak eladni a vandalizmust.
Az nem vandalizmus, hogy a momós politikusok argesszív diákokat tolnak maguk előtt a rendőrök ellen? Csak azért, hogy aztán ugathassanak, hogy így meg úgy...?
Neked a szemkilövetés arányos, de a könnygáz meg agresszív... Mondom, te nagyon lent vagy a gödörben!
Mivel szemben azt nem teszed hozzá...
Igazad van! A diákok is autókat,kirakatokat gyújtottak fel és sajnos csak egy kis könnygázt kaptak pedig ki kellett volna taposni a belüket.
Te vagy "lennt" ha ezt így látod.
23 Fidkánnyal ne vitatkozz!
Időpazarlás, és céltalan.
Orbán körül vette magát tőle idiótábbakkal, és mint tudjuk, Orbánt sem az értelmes szabad elme embere.
Orbán kormány - nyomor kormány!
Többre nem is képes!
24-es!
Tegnap pontosan ezt akartam írni a 22-esnak! Veletek teljesen kár vitába szállni, mert titeket az Orbán-fóbia elhülyít, elvakít, miközben azt hiszitek, hogy ti találtátok fel amerikát! Pedig csak a pöcegödörbe jutottatok!
Orbán tönkre teszi az országot!
Aki őt élteti: bűnrészes.
A választáson nyerés fontosabb mint az ország sorsa.
Szerintetek.
Igen, ezért szeretnének a libsik hatalomra jutni! Csak hát ahhoz valamit fel is kellene mutatni! Nem elég az Orbán-fóbia!
Viszon: O1G, azaz, hozzátok képest Orbám 1 Géniusz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!