Az megvan, hogy a "fidesz alkalmatlan az ország vezetésére, de a többi jelölt is" ugyan úgy a fidesz agymosása?
Nyilván a fideszeseknek ez semmit nem jelent, ők ugyan úgy elmennek szavazni. Sokan viszont benyelik ezt a "nincs alkalmas jelölt" dumát így nem mennek el szavazni, amivel a fideszt támogatják. Aki nem szavaz a fidesz ellen, az mellette van, olyan mintha rászavazott volna...
Az ország vezetésére leginkább alkalmatlan a fidesz! Több mint egy évtizede bizonyítja ezt! Nem kell kedvelni az ellenzéket, ha szerintetek ők is rosszak, akkor is a jóval kisebb rossz! Két rossz közül a kevésbé rosszat kell választani. Máshogy nem lehet a legnagyobb rossztól azaz a fidesztől megszabadulni... Ezért ne hagyjátok, hogy meggyőzzön titeket a fidesz arról hogy ne menjetek el szavazni ha őket nem támogatjátok...
Akkor moderáld magad!
Arról a palettáról "hadoválok" akikből áll a mai politikai "elit". Fidesz, dk, momentum, jobbik mi hazánk meg az összes létező párt az utolsó pártszékházi takarítónőig.
Már ,én kérek el nézést ,ha 1 igen megsértette az önérzetedet.!?
Mit is?
Én a saját életemre koncentrálok.
És akkor mifas van.
7# Ugye van ez, hogy:
Van kisebb meg nagyobb rossz az attól még rossz éppen ezért mivel itt csak ez a 2 lehetőség van , így ha választani kell a kisebb és nagyobb rossz között akkor inkább nem is választok.
Személy szerint azt gondolom, hogy a fidesz a kisebb rossz de attól még közel se jó, de az is árulkodó , hogy épp a mostani ellenzék miatt volt a 21.századi Mo.-ba 1 alkalommal tüntetést bőven felülmúló esemény ami 2006.
Viszont 1-2 dolgot mint a mostani álláspontot a háborúba meg a hondvédség fejlesztését tudom respektálni de ezen kívül semmit.
Szóval ja az egyetlen megoldás ha az összes vén f@szt meg tanítványaikat eltakarítjuk és teljesen új politikusokat rakunk a helyükre.
Ugye az egyik fél a Kelet felé nyal a másik meg tövig a Nyugatnak e kettő között kéne megtalálni az egyensúlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!