Az megvan, hogy a "fidesz alkalmatlan az ország vezetésére, de a többi jelölt is" ugyan úgy a fidesz agymosása?
Nyilván a fideszeseknek ez semmit nem jelent, ők ugyan úgy elmennek szavazni. Sokan viszont benyelik ezt a "nincs alkalmas jelölt" dumát így nem mennek el szavazni, amivel a fideszt támogatják. Aki nem szavaz a fidesz ellen, az mellette van, olyan mintha rászavazott volna...
Az ország vezetésére leginkább alkalmatlan a fidesz! Több mint egy évtizede bizonyítja ezt! Nem kell kedvelni az ellenzéket, ha szerintetek ők is rosszak, akkor is a jóval kisebb rossz! Két rossz közül a kevésbé rosszat kell választani. Máshogy nem lehet a legnagyobb rossztól azaz a fidesztől megszabadulni... Ezért ne hagyjátok, hogy meggyőzzön titeket a fidesz arról hogy ne menjetek el szavazni ha őket nem támogatjátok...
'Teljesen alkalmatlan.'
Csak 4x4 évet csinált végig.
Nem olyan szarul ,mint amazok.
"Sokan viszont benyelik ezt a "nincs alkalmas jelölt" dumát"
Itt meg is botlott az elméleted.
Én senkitől nem hallottam még ezt, amikor már kijelentettem, hogy a magyar politikai paletta úgy szar, ahogy van és egyiket jobban rühellem, mint a másikat.
Szóval bocs, nekem a saját véleményem, hogy nincs alkalmas jelölt. Olyan semmiképp, akiben egy hangyaszarnyit is bíznék. 2015 óta ugatom, hogy totális megújulásra volna szükség, addig csak a szart meg a fost latolgatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!