Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az megvan, hogy a "fidesz...

Az megvan, hogy a "fidesz alkalmatlan az ország vezetésére, de a többi jelölt is" ugyan úgy a fidesz agymosása?

Figyelt kérdés

Nyilván a fideszeseknek ez semmit nem jelent, ők ugyan úgy elmennek szavazni. Sokan viszont benyelik ezt a "nincs alkalmas jelölt" dumát így nem mennek el szavazni, amivel a fideszt támogatják. Aki nem szavaz a fidesz ellen, az mellette van, olyan mintha rászavazott volna...

Az ország vezetésére leginkább alkalmatlan a fidesz! Több mint egy évtizede bizonyítja ezt! Nem kell kedvelni az ellenzéket, ha szerintetek ők is rosszak, akkor is a jóval kisebb rossz! Két rossz közül a kevésbé rosszat kell választani. Máshogy nem lehet a legnagyobb rossztól azaz a fidesztől megszabadulni... Ezért ne hagyjátok, hogy meggyőzzön titeket a fidesz arról hogy ne menjetek el szavazni ha őket nem támogatjátok...

2023. máj. 22. 19:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%
Nem egészen. Én például bármiféle Fidesz szimpátia nélkül nem szavaztam senkire, pont azért mert egyik szánalmasabb mint a másik, így egyetlen pártra sem tudtam volna jó érzéssel adni a voksomat.
2023. máj. 22. 19:17
 2/18 anonim ***** válasza:
63%
Én már feladtam. Csak egészség legyen!
2023. máj. 22. 19:18
 3/18 anonim ***** válasza:
69%
Hihetetlen hogy ebben az orszában nincs egy tehetséges becsületes ember aki nem lop nem hazudik és valóban az egész népet képviseli, mindenkinek egyformán jólétet és jogbiztonságot akar teremteni.
2023. máj. 22. 19:26
 4/18 anonim ***** válasza:
42%
Minden mindennel összefügg.
2023. máj. 22. 19:54
 5/18 anonim ***** válasza:
15%

'Teljesen alkalmatlan.'

Csak 4x4 évet csinált végig.

Nem olyan szarul ,mint amazok.

2023. máj. 22. 20:56
 6/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem kizárólag a fidesz agymosása, tényleg azok.
2023. máj. 22. 21:18
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

"Sokan viszont benyelik ezt a "nincs alkalmas jelölt" dumát"

Itt meg is botlott az elméleted.

Én senkitől nem hallottam még ezt, amikor már kijelentettem, hogy a magyar politikai paletta úgy szar, ahogy van és egyiket jobban rühellem, mint a másikat.

Szóval bocs, nekem a saját véleményem, hogy nincs alkalmas jelölt. Olyan semmiképp, akiben egy hangyaszarnyit is bíznék. 2015 óta ugatom, hogy totális megújulásra volna szükség, addig csak a szart meg a fost latolgatjuk.

2023. máj. 23. 17:22
 8/18 anonim ***** válasza:
51%
Milyen palettáról ,hadoválsz ,ember.
2023. máj. 23. 19:21
 9/18 anonim ***** válasza:
Ezt most tőlem kérdezed?
2023. máj. 23. 19:35
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2023. máj. 23. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!