Szerinted vissza lehetne még vezetni a fokgazdálkodást?
1
Meglehet,hogy rádöbbent arra valójában mekkora károkat okoz a folyók kiegyelése.
Márpedig ő ebben részt vállalt.Én eltudom képzelni,hogy egy olyan jó szándékú embernél mint Széchenyi ez lelki törést okoz.És könnyen lehet,hogy ez is hozzájárult a későbbi állapotához..
1#
Nem állítottam, hogy csakis ebbe. Szerintem már érezte, hogy ezzel az egész tőkés kapitalizmussal valami nem stimmel. A feudalizmust egy másfajta, fenntarthatatlan függőség kezdte felváltani. Nálunk a Kádár rendzser elejére teljesen felszámolódott az a tudás, ami képes lenne minket megtartani.
7#
Konkrétan erről szólna a kérdés. Nem kell visszakérdezned. Ez egy jó szempont, mert ha még Magyarország vissza is térne ehhez az még kevés. Mivel a Zagyva a legnagyobb folyónk ahol meg lehetne oldani, hogy a kapitalizmus mérgei bekerüljenek a folyóvizekbe.
9#
Zagyvarónánál még annyi sincs🤦♂️, de láttam már amikor a Szurdokpüspöki focipályát elöntötte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!