Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a tankötelezetts...

Mit gondoltok a tankötelezettség, kötelező óvoda eltörléséről a diákok részéről?

Figyelt kérdés
Lépni kell ezügyben és ezt a rendszert úgy ahogy van felszámolni. Egy kényszer rendszer amit a fiatalokra erőszakkal ráerőszakolnak akik nem tudnak igazából ellene tenni. A probléma az erőszakkal van egy ez ellen tehetetlen réteg ellen akiket ez tartósan visszafordíthatatlanul egy életre tönkretesz. Még pénzel büntetik is aki ki akar belőle kerülni. Aki részt akar benne venni nyilván az intézmények részéről fent tartanám hogy ne utasíthassanak el embereket. Egy rabszolgatartó rendszert szolgál, semmi értelmeset nem tanít. Hogy i 13 éven át vagy még több óvódás korától 8 tól kettőig vagy délután négyig mint egy börtön van a gyerek egy ilyen intézményben. Közösségi terror, erőltetett anyagok feszült légkör, megakadályozza hogy a gyerek magától megtalálja a saját útját. Az egész arról szól rabszolgamunkásokat neveljenek ki. Meg akik gondolkodás nélkül ezt a szemetet visszamondják azokat emelik ki. Tudatosan kiégetik végleg az embert. Szánt szándékkal teszik tönkre a fejlődésben lévő gyerekek idegrendszerét tudatosan kiidegelve őket. Semmi értelme mert a modern világban minden adott hogy ezeket már maga önerőből bárki elsajátítsa. Ott van a felnőtt oktatás, semmi szakmát vagy hasznos dolgot nem adnak az ember kezébe. Ezek a tanárok nem mesterei semminek, egy csapat megbízott valaki aki visszamond egy anyagot. Szó sincs arról hogy ott vagy valaki mellett aki mestere egy szakmának és megtanít dolgokat. A szegény társadalmi rétegből sem zárkóztat fel senkit. Munkahelyeken is max eddig csak azt teremtette egyre nagyobb az elvárás aminek egyre nehezebb megfelni mélyítve az emberek hogy még jobban leterheltek legyenek. A rohadt politikusok, gazdagok magániskolába járatják a gyerekeiket hogy ez a szemét rendszer ne tegye őket tönkre de az átlagembernek erre nincs lehetősége.

2023. máj. 20. 03:19
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
69%
#20 Ha a hatóságok foglalkoznak a cigánybűnözéssel, az manapság rasszizmusnak számít. Itt tartunk.
2023. máj. 20. 16:06
 22/46 anonim ***** válasza:

Néha azért elgondolkodok azon, hogy lehet hogy mi ügyvédek nem ebbe az országba valók vagyunk, és az EU-valamely szervénél több pénzért értelmes embereket képviselnék...

Sajnos ezen a szinten tart a magyar társadalom jobboldali rétege, hogy az olyanokat,mint oktatásügy, egészségügy, környezetvédelem semmibe veszi

2023. máj. 21. 08:17
 23/46 anonim ***** válasza:
0%

És a cigányokat igenis integrálni kéne szerintem,

22-es voltam, egy DK-s liberális ügyvéd

2023. máj. 21. 08:19
 24/46 anonim ***** válasza:
54%
#23 Hozzád is szól a kérdés: tudsz példát mondani a történelemből olyanra, hogy valahol valamikor valakiknek sikerült integrálni a cigányokat?
2023. máj. 21. 10:03
 25/46 anonim ***** válasza:
0%
Én 2012 elött (ekkor lettem ügyvéd) nagyon sok roma rendőrt és jogászt ismertem meg, azóta még még többet
2023. máj. 21. 10:21
 26/46 anonim ***** válasza:
59%
Nem ezt kérdeztem.
2023. máj. 21. 10:25
 27/46 A kérdező kommentje:

# 23 a kormányod alatt voltam középiskolás akiket elzavartak csak akkor még MSZP, SZDSZ nek hívtátok magatokat és 2006-ban az ország elzavart. Ma sem változott semmi csak sokkal állatiasabbak lettek a diákok. Elméletben ezek nagyon jól fejtenek de én láttam a gyakorlatot és köze sincs hozzá annak amit elképzeltek. Ilyen iskolába jártam 10-11 edikbe amit leírsz mert kettes tanuló voltam általánosban, volt szerencsém ezekkel az állat kölykökkel megismerkedni, és evvel az állat réteggel. Egy erőltetett menet volt a tankötelezettség alatt bármi szakma nélkül, vagy bármi értelmes nélkül mindenki számára. Ma már több mind tíz évvel később amikor elmentem az iskola felé jó pár drogos tűt láttam az utcán heverve ami akkoriban azért még nem volt. Le is írtam előzőleg hogy volt.

Ami a fiatalokat illeti hasonló helyzetben vannak tegye le a táskát. X nap után az iskola nyugodtan indítson eljárást, a családipótlékot veszik el meg pénzbüntetést kapsz amit ha egyszer befizetsz az éved le van tudva, nem kell egy napot sem menned többed abban az évben mást nem tudnak csinálni. Megmondod így az iskolának ez lesz. A csekket meg kell őrizni, ha többszörös büntetéssel próbálkoznának már egyszer befizetted. Évente jogilag egyszer büntethetnek. Ha nem jönne be az egyéni munkarend igénylése, pszihiátertől esetlegesen gyógyszerek nem szabad belemenni mert maradandó életre szóló mellékhatásokat okozott nálam az antidepresszáns. Pszihiátertől nektek csak a papír kell amit csatoltok ahhoz hogy méért kéritek az egyéni munkarendet. Ha nem kapjátok meg, mert ez a patkány rendszer úgy van kitalálva hogy komoly hercehurca árán kaphatod most már meg akkor az első változat. Ez az egész rohadt iskolarendszer nem ér annyit hogy magatokat tönkre tegyétek. Felnőttként is úgyis fogjátok még képezni magatokat, nem ezen múlik az életetek nem kell ezt a gerinctelen hazugságot megenni és tönkrevágni ez végett a további életeteket.

2023. máj. 21. 11:54
 28/46 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel az iskola is felesleges.
2023. máj. 22. 12:17
 29/46 A kérdező kommentje:

Tisztelt ellenzék és jogvédők, tüntetők ez ellen kéne fellépni hogy a gyereket pusztán azért elvehessék, terrorizálhassák a családot, mert károsnak találja a rendszert a gyerek és esetlegesen otthon tanítsa épp ezért a gyereket. Szerintem sokan nem néztek utána valójában mit is támogatnak!

Épp most olvastam hogy 50 óra igazolatlan után jön a „védelembe vétel”. És hogy az egyéni munkarendet sima kérelemre mert valaki nem ért egyet a rendszerrel és jobbnak látná otthon taníttatni a gyerekét nem adják meg. Fiatalok között is egyre többen akarnak magántanulók lenni nézzetek csak itt körbe, főként az iskolai terror végett. Ezt jól kidolgozták hogy ez a rendszer teljesen kikészítse a fiatalokat, ne tudjanak belőle menekülni. Egy év után ha nem járatja iskolába a gyerekét el is vehetik tőle, berakják valami nevelőotthonba mint egy bűnözőt ahonnan szabadon nem mehet ki. Kiskorú veszélyeztetése ürügyén anélkül hogy komolyabb dolog megvalósulna. Emberek akinek van egy csöpp esze ezen változtatni kell. Pont hogy ezért kell elmenni tüntetni, tömegesen kivenni a gyereket az iskolából, fellépni az értelmesebb ellenzéknek. Miközben ezekben az intézményekben valóban veszélyeztetve van a fejlődése, főleg állat kölykök között. Elnézik az intézmények, szülő a gyerek folyamatos stressznek van tudatosan kitéve és terrornak ami maradandó visszavonhatatlan kárt tesz az idegrendszerében. Vagy nevelőszülőhöz ami sok esetben szintén állatként bánik vele. Felháborító mit meg nem engednek ezek a férgek maguknak és ezt az ellenzék ölbe tett kézzel nézi. Az is felháborító hogy ebben az országban ez alkotmányosan megtehető! Így nevelnek kiégett, önfenntartásra képtelen, bűnöző embereket. Most néztem jobban utána, miket csinált a Fidesz, még a komcsik sem engedték azt meg maguknak az én időmben. Ha nem értettél egyet a rendszerrel akkor még szabadon elmehettél magántanulónak. Emberek nézzetek utána mit támogattok!

2023. máj. 23. 02:16
 30/46 A kérdező kommentje:
Emberek ha a gyerek igényli hogy ő magántanuló akar lenni már alá tud írni egy papírt és fiatalkorú kapja meg! Ha az ovódában beilleszkedési gond van ne eröltessük szülői kérésre ne legyen kötelező. Emberek ennek alkotmányos, természetes jognak kellene lennie és ezt ki kell harcolni. Ezek az alap jogok ami természetes lenne egyszerűen nincs biztosítva! Ha a szülő úgy érzi nem megfelelő az iskola vehesse ki, lehessen a gyerek magántanuló ha a családi állapot egyébként rendezett ne kerülhesen ilyen esetben elutasításra.
2023. máj. 23. 03:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!