Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a tankötelezetts...

Mit gondoltok a tankötelezettség, kötelező óvoda eltörléséről a diákok részéről?

Figyelt kérdés
Lépni kell ezügyben és ezt a rendszert úgy ahogy van felszámolni. Egy kényszer rendszer amit a fiatalokra erőszakkal ráerőszakolnak akik nem tudnak igazából ellene tenni. A probléma az erőszakkal van egy ez ellen tehetetlen réteg ellen akiket ez tartósan visszafordíthatatlanul egy életre tönkretesz. Még pénzel büntetik is aki ki akar belőle kerülni. Aki részt akar benne venni nyilván az intézmények részéről fent tartanám hogy ne utasíthassanak el embereket. Egy rabszolgatartó rendszert szolgál, semmi értelmeset nem tanít. Hogy i 13 éven át vagy még több óvódás korától 8 tól kettőig vagy délután négyig mint egy börtön van a gyerek egy ilyen intézményben. Közösségi terror, erőltetett anyagok feszült légkör, megakadályozza hogy a gyerek magától megtalálja a saját útját. Az egész arról szól rabszolgamunkásokat neveljenek ki. Meg akik gondolkodás nélkül ezt a szemetet visszamondják azokat emelik ki. Tudatosan kiégetik végleg az embert. Szánt szándékkal teszik tönkre a fejlődésben lévő gyerekek idegrendszerét tudatosan kiidegelve őket. Semmi értelme mert a modern világban minden adott hogy ezeket már maga önerőből bárki elsajátítsa. Ott van a felnőtt oktatás, semmi szakmát vagy hasznos dolgot nem adnak az ember kezébe. Ezek a tanárok nem mesterei semminek, egy csapat megbízott valaki aki visszamond egy anyagot. Szó sincs arról hogy ott vagy valaki mellett aki mestere egy szakmának és megtanít dolgokat. A szegény társadalmi rétegből sem zárkóztat fel senkit. Munkahelyeken is max eddig csak azt teremtette egyre nagyobb az elvárás aminek egyre nehezebb megfelni mélyítve az emberek hogy még jobban leterheltek legyenek. A rohadt politikusok, gazdagok magániskolába járatják a gyerekeiket hogy ez a szemét rendszer ne tegye őket tönkre de az átlagembernek erre nincs lehetősége.

2023. máj. 20. 03:19
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
65%

Nálad nagy bajok vannak a toronyban.

Keress egy pszichológust aki kianalizálja belőled.

2023. máj. 20. 07:00
 12/46 anonim ***** válasza:
47%
Eltörölném a tankötelezettséget, de nem azért, amit írtál, hanem a cigányok miatt. Azok arra nevelik a kölykeiket, hogy segélyből éljenek, és csak azért járatják (ha járatják) őket iskolába, mert kötelező. Ott nem figyelnek az órán, nem hagyják az embergyerekeket tanulni, sőt, terrorizálják őket - ugyanúgy, ahogy a nagyobb fajtársaik az iskolán kívül. Mindenkinek jobb lenne, ha ezek nem rontanák a levegőt az iskolákban, és hagynák a tanárokat tanítani és az embergyerekeket tanulni. Normális ember úgyis járatja a gyerekét iskolába, nemcsak azért, mert kötelező.
2023. máj. 20. 07:03
 13/46 A kérdező kommentje:
#12 nagyon eggyet értek veled. Nagyon sokan be vannak fosva már a kérdéstől is. Te vagy az első aki két mondaton kívűl ír valami értelmeset is és érdemben hozzászól, a többi kétmondatos gombnyomkodó érdek droid aki eddig válaszolt. Az iskola a TV, és a közösségi média is melegágya a tömeges népbutításnak, hogy tömegesen irányíthatók legyenek az emberek. Itt is ez megy tömegessen érdeképviseletek által, tömeges népbutítás és ezt az emberek megeszik. Mivel a különböző gondolkodású embereket nem olyan könnyű irányítani, ezért kell ez az egységes kondicionállás is hogy ezt redukállja. Tömegesen meg kell mondani egységesen az embereknek mit gondoljanak, szemellenzőként mintha nem lenne más út, gusztustalan! Én híve vagyok a tanulásnak, önfejlesztésnek, de amit képvisel ez az általános és középiskolai rendszer ez nem erről szól.
2023. máj. 20. 07:16
 14/46 anonim ***** válasza:
56%

"eggyet értek"

Egek!

"Eltörölném a tankötelezettséget, de nem azért, amit írtál, hanem a cigányok miatt."

Ha meg sem próbáljuk a cigányságot edukálni (már pedig ezt csak KÖTELEZETTSÉGGEL lehet), akkor végleg eláshatjuk magunkat, el fognak lepni minket a vademberek. És ez sajnos a "fehérekre" is vonatkozik, köztük is van egy ilyen réteg.

A valós problémára, amit felvetettél, a szegregáció a válasz, azt viszont én is támogatom. Speciális tanárok foglalkozzanak speciális intézményekben a HHH gyerekekkel. És ne a származásuk szerint sorolják be őket, hanem legyen képességfelmérés és az alapján.

2023. máj. 20. 09:58
 15/46 anonim ***** válasza:
70%

#14 A történelem során sokszor, sokan, sok helyen próbálták a cigányságot edukálni. Tudsz mondani egy sikeres példát?

A szegregáció is jó megoldás olyan szempontból, hogy az embergyerekeket hagyják tanulni. Hogy származás vagy képességfelmérés szerint, az mindegy, az eredmény szinte teljesen ugyanaz lenne. Viszont a cigányokból így se lesz ember.

2023. máj. 20. 10:59
 16/46 A kérdező kommentje:

# 14 Köszönöm hogy kiemelted "eggyet értek" 15 év oktatás eredménye az általad támogatott rendszerben, plusz a feszkó ahogy felidézem. Az interneten tanultam meg amúgy írni aránylag jól (ha nemidegesen gépelek), nem az iskolában azt sem! 7-8 év végére a diákokat általános iskolában szabályosan kikészítik a kényszer tanulással, mert ha nem érsz el bizonyos szintet akkor hova vesznek fel. Szín kettessel közép iskolába mehetsz olyan 10-11 ami még mindig tankötelezett kategória mehetsz osztályba ami tele van ilyen cigányokkal. És nincs a kezedben semmi szakma semmi értelmes dolog. Itt ha elértél valamit, hogy legyen belőled ember megpályázhatsz szakmára való iskolát amibe vagy felvesznek vagy nem. Az elsőnél még benne vagy a tankötelezett kategóriába felvesznek a leg rosszabbra. Elvégzed, a munkahelyen mivel tanuló vagy, nem léphetsz ki, látják kell a szakma a komcsi főnök szeretőjének lányacskája lesz a vezető, a bazár haldoklik ha halk gyerek vagy rajtad verik el a port. Az iskolában ezt négyesre elvégzed, mész a másik szakmára belsősként, elsőként jelentkezel mindenki előtt majd küldik a papírt hogy helyhiány végett nem vettek fel. Megyek az igazgatóhoz ha nem jó fej nem kerülök be. Pedig az átlagom messze meghaladta az elvárt limitet, baj sem volt velem soha, belsős is voltam. Megvan a suli 2-3 év (sulis gyakorlati tapasztalattal), kitörölheted vele nem kelesz vele sehová. Nincs gyakorlat és ez a lényeg. Ültetnek a padban, kínoznak, nem tanítanak semmit, és nem zárkóztatnak fel senkit. Nem ad semmi extrát mintha nem lenne, munkahelyeken csak a mérce emelésére alkalmas. De ahova valóban kell munkaerő kiképzik enélkül is, sok esetben csökkentik az elvárást. Felvesznek nálad hülyébbet kevesebb iskolával akinek kevesebbet kell fizetni ez a magyar valóság! És semmi nem indokolja hogy valaki 15 évig feleslegesen a padban rohadjon úgy hogy olyasmiket tanítsanak neki ami teljesen értelmetlen. Pár hónap alatt ami kell megtanulható enélkül a felesleges emberkínzás nélkül. Egy gyerek okostelefonnal, géppel simán megtanulja azt amit valóban használni is fog, nem hogy egy idősebb valaki. A munkáltatók azt a bizonyos mércét az aktuális helyzethez igazítják, és nem jobb lesz a helyzet ha a gyerekeket minél jobban erőltetjük hanem mindenkinek egyre szarabb lesz. Ez az oktatási rendszer nem ad semmit ami valós tudás lenne. Egy piacon vett diplomával el lehet pár évig tanítani ennyit ér ezeknek a tanároknak a tudása. Két ilyen esettel is találkoztam ahová jártam iskolákba. Nem is mer elmenni sok tanár más szakmákra mert sehova sem kellenének. Ezek nem tapasztalt mesterek, hamis tanítók.

# 11 kifejtettem ezek a szakemberek és gyógyszereik illetve a gyógyszerlobbi mit csinálnak. Elárulom maradandó hatásuk lett ezeknek az antidepresszánsoknak, serkentőnek amit az ilyen szakemberek előszeretettel adnak iskolás gyerekeknek. Nem lettem utána olyan mint voltam érzelmileg. Nem tudtam örülni dolgoknak miután elhagytam úgy mint előtte, maradandó lett ez utána. Ezt csinálják azok a bizonyos szakemberek, előzőleg kifejtettem hogy még mit. Főleg ha a szülő egy bologató birka is akit még lázit is a gyereke ellen. Az ilyen szakemberek tudják igazán még a bajt fokozni is.

2023. máj. 20. 11:31
 17/46 A kérdező kommentje:
Volt aki elment általánosba magántanulónak gazdag szülei voltak néha bejárt órákra. Nem szuperképességű gyerek olyan mint bárki más, tett egy különbözeti vizsgát most orvos. Az általános iskolai padtársam aki a középiskolát ki se járta már most hülyére keresi magát vállalkozóként. Én elmentem pár hónapos fizetős felnőt tanfolyamokra most jól keresek vele. Azután lettem úgymond beljebb miután kikerültem a kötelező oktatási rendszerből és megtaláltam az utam. Ha itt csúnyán is írtam nem azért van mert kretén vagyok, ideges voltam és nem néztem át. Ez az oldal sem valami igényes hogy futná nekik egy „szerkesztés gombra”. Iskolába és óvodába sem voltam hülye, vagy fogyatékos, beilleszkedni nem tudtam meg útáltam az egészet. Nagy erővel küzdöttem végig amire kissé tartósan ráment az egészségem, utólag feleslegesen, magam töbre vittem volna ha fiatalon kialakulnak a dolgok a „mi leszel ha nagy leszel nélkül”. És ahogy olvasgatok a neten többségben vannak a hozzám hasonlók. Ma én szépen ha ezt akkor tudom mi lesz a következménye leraknám a táskát és nem érdekelne mi lesz. Anyuci fizesse be a büntetést, nem lesz családi pótlék, és ha jön a rendőrbácsi is, be nem zárhatnak és ha el is visz visszajövök, mit tud csinálni. A tanárnéninek meg meg lenne mondva nyugodtan indítson eljárást 30 igazolatlan után mert többet ott nem fog látni. Játszva sem lesz hogy majd papírok meg hercehurca, kivan ez úgyis találva hogy ne menjen csak úgy. Felnőtt fejjel utólag én így látom az egészet, nem buktam vagy ismételtem évet egyszer sem. Csak egy gyerek ezt nem teszi meg így főként szülői nyomásra, terrora.
2023. máj. 20. 12:13
 18/46 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező: Wall of text. Az élet igazságtalan.

"A történelem során sokszor, sokan, sok helyen próbálták a cigányságot edukálni. Tudsz mondani egy sikeres példát?"

Tudok mondani számtalan sikeres példát itt Magyarországon, roma származású férfiakat és nőket, akik az oktatásnak köszönhetően, becsületes munkával ki tudtak törni a mocsárból, amibe a környezetük berántotta volna őket.

Ott van például Viktor. Ja nem. Viccet félretéve, pl a mi cégünknél a HR-es roma származású, és teljesen normális, megbízható.

Szóval igen, próbálkozni kell, és pont miattuk hasznos a tankötelezettség! Különben a környezetük miatt esélytelen lenne ez a pár százaléknyi ember.

2023. máj. 20. 14:55
 19/46 anonim ***** válasza:
70%
#18 Nem arról beszélek, hogy egy-egy cigánynak sikerült. Aki akarja, annak semmivel nincs nehezebb dolga, mint egy fehérnek. A baj az, hogy a túlnyomó többségüknek esze ágában sincs civilizáltan élni és dolgozni. Ezeket semmivel nem lehet rávenni, az iskolába is csak azért járnak, hogy terrorizálják az embergyerekeket. Amelyik cigány vitte valamire, azt a szülei is támogatták benne, és valószínűleg emberi géneket is örökölt.
2023. máj. 20. 15:09
 20/46 anonim ***** válasza:
20%

"Amelyik cigány vitte valamire, azt a szülei is támogatták benne, és valószínűleg emberi géneket is örökölt."

Vagy igen, vagy nem.

"esze ágában sincs civilizáltan élni és dolgozni"

Miért is dolgozna, ha futtatásból, drog árusításból, autókupeckedéssel, csalással munka nélkül megél, és az erőszakhatalmak az országban szemrebbenés nélkül félrenéznek az ilyen esetek láttán.

Pl Lákátos Rikárdó soha nem dolgozott semmit, nem fizetett adót, nem fizetett TB-t, az adóhatóság szinte nem tud róla semmit, de 500 milliós putrija van, meg a legújabb luxusautók parkolnak a ház körül minden irányban. Ez csöppet sem gyanús ugyebár. Biztosan kemény munkával szerezte...

2023. máj. 20. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!