Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki szervezi ezeket a diaktunte...

Ki szervezi ezeket a diaktunteteseket ? Nem érzik hogy full ciki ennyire megjatszani hogy bántják őket?

Figyelt kérdés

Full politikailag motivált provokáció. Azt akarják hogy rendőri erőszak legyen.

Lehet ez már szokásos USA körök által szervezett kormanyvalto hangulat létrehozási kísérlet?

Engem full a Majdan téri provokaciokra emlékeztet.

2023. máj. 19. 22:02
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
83%
5. Ugy van! És behozni helyettük szorgalmas kinaiakat. Sokat. Mert ez a "magyar emberek érdeke"! Aha!!!!!!!
2023. máj. 19. 23:59
 32/37 A kérdező kommentje:

31# ebből látszik hogy te se akarsz migransokat ami minden pártban közös.

Hidd el mi se. de van több millió magyar akinek nincs diplomája vagy szakmája annak ezzek kiváló lehetőségek amit a Fidesz nyújt.

Aksi gyárak azoknak az embereknek nem rosszak .jobb pénzt adnak mint a többi multi.

Értem hogy aki diplomával rendelkezik full más követelményei vannak .

Más világ nem lehet összehasonlítani.en szüleim diplomások de a gyerekem anyjának szülei csak munkásszalon dolgozó melósok beszélgetni is nehéz olyan különbségek mellet ez tapasztalat.

Más kell a fővárosi ertelmisegnek és más a vidéki melosoknak full nehéz olyan politikát összehozni ami mindenkinek jó .

2023. máj. 20. 00:15
 33/37 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem az mérhetetlenül ciki, ha ezt valaki nem érti.
2023. máj. 20. 00:40
 34/37 anonim ***** válasza:
17%
Hamarosan itt a nyár, aztán amugy sem lesz suli valami csoda folytán a tüntetéseknek is vége lesz, mert ugye amugy inkabb az utcán vannak mintsem órán üljenek.
2023. máj. 20. 02:10
 35/37 anonim ***** válasza:
37%
34. Péntek délután miért kellene órán ülni?
2023. máj. 20. 07:04
 36/37 anonim ***** válasza:
Kérdező te veszélyesen ostoba vagy. :D a drága kormányod miatt van az országban több mint 80 ezer “vendég munkás”…. És mèg ez csak a kezdett. A kormány munkahelyeket akarna? Én meg olyan munkahelyeket ahol tisztességes bérekért lehet dolgozni. Egy egyszerű példa: románok se jönnek már ide dolgozni, mert már Romániaban is jobbak a bérek és könnyebb megélni. Na erre mit felelsz? :D pedig azok is ott vannak a háború súlyotta Ukrajna mellett. 😄
2023. máj. 21. 18:55
 37/37 A kérdező kommentje:

Hát nemtudom nekem 3 ismerősöm is gyári munkás egy aksigyarba jobban keresnek mint előtte máshol.

Szervezettebb és több a lehetőség feljebb jutni egy újabb gyárban ahol nincs leosztva ki mit csinál.

A gyárak mindent adnak rengeteg irodai munkahelyet logisztikai műszaki és igen betanitott poziciot adnak.

Rengeteg cégnek adnak + melót villanszereles különböző szakmunkak de még a füvet is vallalkozoval nyiratjak .

Nekem nem kell az ellenzéki okoskodás Debrecenben és Nyíregyházán meg mindig nincs annyi munkahely és alig keresnek azért jönnek ide hozzánk szállora dolgozni .

Nem lenne egyszerűbb otthon melózni???

Pestieknek elhiszem hogy nem kell több gyári meló nekünk se itt a Dunántúlon aki akar az dolgozik .

de dél alföldon és Borsod, Heves (var)megyékben kell .

Ne keljen szállókon dolgozni a magyarnak .és igen fehér keresztény vagy ateista migrans jöhessen korlátozott számban.

Mi is mehetünk Angliába

2023. máj. 21. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!