Ki szervezi ezeket a diaktunteteseket ? Nem érzik hogy full ciki ennyire megjatszani hogy bántják őket?
Full politikailag motivált provokáció. Azt akarják hogy rendőri erőszak legyen.
Lehet ez már szokásos USA körök által szervezett kormanyvalto hangulat létrehozási kísérlet?
Engem full a Majdan téri provokaciokra emlékeztet.
17 18# én se vagyok Fideszes sok hiba van a rendszerben.
Sok mutyi megy .a munkahelyem is egy Fidesz penzoszto hely és mi dolgozok tudjuk is de mit tehetnénk mikor felvetetuk a problémákat elkusoltattak minket itt nincs probléma ne vizsgalodjatok cimszoval!
De ti se tudtok jobbat,az hogy lazadozunk úgyse vezet eredményre azért nem.fizet mert EU nem fizet nincs penz .de amíg a Fidesz van hatalmon addig nem fog fizetni az EU. Ez egy megoldhatatlan kérdés, mert a Fidesz meg lesz vagy 10 évig.
Én úgy vagyok vele még mindig jobb egy hazai mutyi mint külső erők befolyása.2 rossz de ez van
Pont hogy nem élek a holdon .tudom mi az a demokrácia export. és hogy mi a liberális nyugat eszkoztara.
Erőszakot provokálnak majd média segítségével lejaratjak a kormányokat
Kedves kérdező, ez a kormány már csaknem minden normális ország és ember előtt lejáratta magát, nem kell nekik ehhez segítség.🤣
22# az a cél hogy lehessen azt mondani hogy verik a gyerekeket a rendőrök. Annyira átlátszó ezzel állítanak maguk mögé a tömeget.
Hisz a többség úgyis az erőszakot itteli el.tomegmanipulacio
Vereti orbán a gyerekeket??? Igen!!! Demokrácia van???? Nincs!!!
Akkor miről beszélsz??????
Orbán sose volt erőszakos! A rendőrség meg van rendszabalyozva senkihez nem nyulhatnak egy ujjal se apám rendőr meséli mennyire meg van kötve a kezük a régi időkhoz képest.
Aki azt mondja rendorallam meg Eszak Korea van itthon menjen és próbálja ki
Csak provokálnak a tüntetése.
És ez Samatha Power miatt van ebben is biztos vagyok .folyik a magyar színes forradalom szervezése
"azért nem.fizet mert EU nem fizet nincs penz"
Amikor meg jott penz az EU-tol, a kormany akkor se volt hajlando az oktatasproblemakat rendezni, tehat nincs igazad.
Szerintük nincs baj így jó ahogy van.amugy én megértem mi a problamatok de a Fidesz szavazó bázisa általában nem a Pesti főiskolások szavazó tábora.
Oktatás azért nem fontos neki mert az ő szavazó bázisanak ez másodlagos.ahogy egészségügy is .
Elsődleges hogy munkahely legyen
28# én azt mondom a mi kis játékunk csak zavarja őket Ukrajna a lényeg a mai világban és a háború! csak már zavarjuk őket.
Fel kell készülni.nem fognak EU pénzt adni .talán felrobban egykét vezeték a tranzitdijat az Adria vezetéken felviszik az égbe .
Közben meg tunteteseket szerveznek az ellenzék de inkab a civil szervezetek segítségével
És így buktatjak meg az Orbán kormányt Ukrajna NATO csatlakozásanak fő akadályát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!