Nem ciki ez a baloldalnak?
A baloldal 12 év alatt eljutott Gyurcsánytól Gyurcsányig. Számtalan leehtősége lett volna a baloldalnak arra, hogy megújítsa magát. Mára a baloldal mégis ott tart ahol 12 éve. Sőt, a baloldalt az sem érdekli, hogy Gyurcsány szétverte az országot. A Gyurcsány-Bajnai korszakban alig lehetett megélni, a rezsiárak az egekben voltak. Gyurcsány szemeket lövetett ki, költségvetést hamisított. És a baloldalnak ez az ember a vezére ismét. A baloldal képtelen megújúlni. Ezért akármennyire hataloméhes a baloldal, esélytelen, hogy a baloldal valaha is átvegye a hatalmat hisz a baloldal mindent megtesz a magyarok ellen a baloldal legválallhatatlanabb, legmagyarellenesebb vezérével.
Miért nem képes megújúlni a baloldal?
A frusztrált szavazótáboruknak köszönhető, nem bírják magukban tartani az érzelmeiket 2 percnél tovább.
Átkozódnak, káromkodnak, sértegetnek, fölényeskednek, okoskodnak....
Ki akarnak ezek közé tartozni?
Alapvető dolgokkal nincsenek tisztában, és ők szólnak bármihez bármit is.
3as, én akkor vagyok frusztrált, amikor tankolnom kell, de nincs benzin a kutakon és vadászni kell rá, vagy akkor, amikor vásárolni szeretnék, de egy ársapkás termék sincs a polcokon, csak aranyárba lévő termékek vannak, vagy, amikor a gyereket be kellene iratni az iskolába, de rögtön közlik, hogy mivel komoly tanárhiánnyal kűzdenek, igy összevont osztályban tudnak csak tanitani és lehet, hogy nem lesz tanára, aki elvigye a gyereket az érettségiig. Akkor is frusztrált vagyok, ha orvoshoz kell menjek, mert egy sima vizsgálatra hónapokat kell várni, akármiről is legyen szó, arról már nem is beszélek, ha műteni kell valamimet, na az az igazán frusztráló. Aztán az is elég frusztráló, hogy az iskolatársaim nagyja már külföldön van és aki még itthon van és ismerek, na ők is terveznek lelépni az országból. Az is frusztráló, hogy a vizkrizis közeppette és a helyi lakosság folyamatos tiltakozása ellenére országszerte telepitenek akksigyárakat, amiknek a környezeti hatásairól szó sem esik.
De számomra az is frusztráló, aki hisz a nemzetben, hogy 10 év alatt egy vármegyényi emberrel lett kevesebb a magyarság, miközben a születendő gyerekek száma, hát igencsak stagnálva zuhan, vagyis az eltűnt embereket, nincs ki pótolja. Én ettől vagyok frusztrált és nem attól, mert nincs baloldalinak nevezett politikusunk.
"A kérdés kifejtésében 11-szer írtad le a baloldal szót. :)"
Jó de baloldal után van a teljesítmény bónusz, ha bukottbaloldalt ír az 1.3 as szorzó, dollárbaloldal esetén 1.5 szorzó. Amikor gyurcsányozik hozzá az 2 es szorzó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!