Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért készülődnek a rendőrök...

Miért készülődnek a rendőrök a Karmelitánál, ha a tüntetők az Oktogonra mennek?

Figyelt kérdés
Nem hinném hogy a várba is felmennek a demonstrálók.

2023. máj. 19. 18:24
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
88%
30. Amennyit neked rubelben vagy jüanban.
2023. máj. 19. 20:07
 32/38 anonim ***** válasza:
0%
#31 Ahha, akkor én most turbómagyarnak számítok, aki képtelen globálisan gondolkodni vagy magadfajta nemzetáruló globalista vagyok, akit ráadásul egyszerre két ország fizet?Azt biztosan tudni, hogy ti pénzt kaptok külföldről, cserébe a nemzetellenes fellépésért.
2023. máj. 19. 20:12
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
32 szerintem szimplan ostoba vagy.
2023. máj. 19. 20:23
 34/38 anonim ***** válasza:
10%
#35 Az itteni válaszaikból is lejön, hogy elkeseredettek, de már csak a másra mutogatás és a saját öngyűlöletük hajta őket.Ki kell nevetni mind.
2023. máj. 19. 21:21
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

"Azt biztosan tudni, hogy ti pénzt kaptok külföldről, cserébe a nemzetellenes fellépésért."

Annyira jellemző rátok, fidesz hívekre, hogy elképzelni sem tudjátok, hogy valaki ebben az országban önállóan gondolkodjon, kinyilvánítsa a saját, önálló véleményét, elégedetlenségét. Mint ahogy az is elképzelhetetlen számotokra, hogy teszi mindezt pártoktól függetlenül.

Persze értem, hogy nektek ez hihetetlen, hiszen ti egy az egyben a vezérürüt követitek jó bárányként, így legalább nem kell magatokat megerőltetni a gondolkodással.

Arról pedig, hogy ki a nemzetellenes lehetne azért vitatkozni.

Az a nemzetellenes, aki tönkrevágja az országot, vagy aki ezt látja, s véleményként ki meri nyilvánítani.

2023. máj. 19. 22:30
 36/38 anonim ***** válasza:
50%
Na mi volt végül ebből az ismételt "nagy" tüntetésből?
2023. máj. 20. 02:12
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem még ez is kevés.Mehetne a TEK és a katonaság is, hogy érezzék a diákok a törődést."

Aha...2006ban meg visítottál, hogy "rendőrállam, demokráciááát" igaz?

2023. máj. 20. 12:14
 38/38 anonim ***** válasza:
67%
Szinte kivétel nélkül ott van minden "tüntetésnek" a végállomása.
2023. máj. 21. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!