Ha a kordon a Várban csak építési területet véd, ahogy a Fidesz állítja, akkor miért vezényel Orbán oda egy rendőrszázadot könnygázzal, gumibottal megvédeni egy építési terület kordonját?
Úristen.
Az a szár kb már vagy 5 éve ott van, kb a kutya nem ment oda senki.
Most elkezdődött az építkezés és hirtelen olyan baromi fontos lett az a kordon, hogy az beszarás.
A pápa latogatas alatt miert nem kellett kordon?
Nem értem.
És a pápa karmelitából való tavozása után 10 perccel miért építették vissza a kordont?
Nem értem...vagy mégis értem?
"pápa latogatas alatt miert nem kellett kordon?"
Mondjuk azért, mert kb 1300 ember biztosította a terepet.
Engem az érdekelne hogy akkor miért nem mentek oda?
Jah, mert nem csak könnygáz lett volna? 😂
Nem építési területet véd, mivel nincs építkezés a Karmelita körül, ezt olyantól tudom aki gyakran kijár, és soha nincs ott se munkás se munkásautó. Csak felhúztak egy függönyt.
Az a kordon maximum Orbánt védi, mert fél.
8 - "Az a kordon maximum Orbánt védi, mert fél."
Mit fél? Ilyen nyilvánosan FOSIK a pasi!
Annyira gyenge próbálkozás hogy ott építkeznek és azért kell a kordon, hogy kész röhej! Előtte évekig miért nem kellett? Ugyanaz a státusza volt a területnek.
A pápa jött építkezés és építési terület ugrott?
Vicces gyerek ez az Orbitális csak kár hogy ő nem viccből hanem komolyan csinálja. Lenézik hülyének a saját szavazóikat.
Egyébként olyan nagyon fél, mint egy igazi diktátor- mert azok idegrángásosan szoktak tremolózni - remegni, mint Orbán.
Egy egész humorista nemzedék Orbán idegbetegségéből keresi a lóvét, ahogy parodizálja ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!