Korrupt Fidesz miatt nem erkezik az unios tamogatas, kijelenthetjuk?
Közben meg a Te segged nyeli a magyar betyár fa..szt.
De azt jó mélyre...
Égesd tovább magad, mint a.multkori diplomás sztorinál...
Itt is fa..szra lettél húzva, már már kínosan.
32 - Hát, áldom az eget, hogy nem tartozom a ti tetves, bugris, tolvaj csürhédhez! A vezéredet csak az elmegyógyászok segítsége miatt nem zárták még diliházba, pedig ott a helye - veled együtt!
Hülye műkeresztény, áldemokrata seggfejek!
34 nekem nem vezérem, júdeai.
És vallásos sem vagyok.És a választható rosszak közül sajnos ő a legkevésbé rossz.Ezt a 2/3 így gondolja.Természeresen ő is el lesz számoltatva, de nem az ellenzék, hanem nemzetközi ügyészség aki elszámoltatja majd Macront, Ursulát,Merkellt, verhovstadt , Clinton,Biden, Obama, Fauci, Bill Gates, és Gyurcsámy, és a többi ellenzŵkit is a most hatalmon lévőkkel, de ezt nem a most fogalmatlan 13 évesek fogják megtenni akiket utcára hívtatok.Elmondanám, hogy Párizsban, azok ellen a gl9balusza gyökerek ellen tüntetnek,akiket a ti 13-14 éves utcán tüntizők hatalomra akarnak segíteni a jólképzett mindezekkel tisztában lévő tanárok.Én és sokan azért szarjuk le most a tanárok nyomorát,mert ők is ívben leszarták a tűzoltókét, ápolókét.
Magukra vessenek.
Jó hogy 13 évesen nég nem lehet szavazni.Se a te és se más csürhéjéhez nem tartozom iq fighter.Minden globalista új világrendes benyalhat.Orbi is majd.De neki akkora agymenései nincsenek hogy magassarkúban, tipegjen férfi eu képviselők mintájára.
Ezen röhög mindenki.Ehez képest azért szalonképesebb a lombkorona nélküli sétáby.Bár az is ciki.De a magassarkú cikibb mint az ellenzék és a momentum.
Aztán bele, Te pucsitasz a fidesznek...
Gondolom a Szájer f..sza a seggedbe van most is... kis langyibandi
38
Aberrált vagy.Tipic liberós.
Nincsenek érveid.Engem se a fidesz se az ellenzék nem mozgat.Amúgy te meg Klausznak puccsítas. :))))
37.
Tipic langyi jobbos...
Meg maganak is tagadja, hogy szereti a f..szt, de ez mar mindenkinek egyertelmu...🤡🤡🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!