Kijelenthető hogy Magyarországon az évtizedek óta próbált integráció sikertelen, így nincs is tovább értelme próbálkozni?
Nincsen integráció.
Építőiparban dolgoztam, most "fénykorukat" élték a romák. Pörgött az ipar, elmentek a szakemberek akiket romákkal kellett pótolni, elkezdtek kitanulni szakmákat, nyilván minőségben messze elmaradva az igazi szakemberektől, de jól kerestek vele, jól éltek. Én azt láttam, hogy "fejlődnek" ők is. Mivel maguk is látták, hogy a munkával jól lehet élni dolgoztak, ezt mutatták a gyerekeiknek is.
De amikor ott tartunk, hogy tanult magyar emberként is csak szarért-húgyért dolgozó rabszolgák vagyunk, ott egy roma sokkal hamarabb fogja azt mondani, hogy szarik ő az egészbe, ennyiért nem fog felkelni sem. Én nem vagyok roma, de néha én is le tudnám szarni a világot amikor azt látom, hogy csökken az életszínvonalam miközben Pénztárosnak 1,5x nagyobb lett a vagyona.
Nem hogy integrációban, az égvilágon SEMMIBEN nem fejlődtünk az elmúlt 13 évben. Oktatásunk kuka, egészségügyünk kuka, népességünk csökken. Egyedül olyan mutatóink nőttek, mint a korrupció, az viszont kiemelkedően.
Nyilván a kormánynak ez jó. Nekik olcsón megvehető hülyék kellenek. Nyugdíjasok, romák, meg tanulatlan, agy nélküli prolik akik 4 évente leadják a szavazatot.
Munka kerülök de a cigi pia drog megy.
Semmit nem adni nekik majd ha elmennek melózni és nem lopni.
Duna elbírnak velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!