Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a legnormálisabb párt...

Melyik a legnormálisabb párt Magyarországon? Kiben bíznál meg leginkább? Fidesz,Mi Hazánk,DK biztos nem.

Figyelt kérdés

2023. máj. 16. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Remélem nem kell jellemeznem azokat az embereket, akik azon a szellemi szinten vannak, ahol név alapján döntenek, hogy kire szavaznak.

2023. máj. 20. 05:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Én a fideszre szavaztam nem arra kellett volna?
2023. máj. 20. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:

#11 Ilyen komolytalan névvel nem tudom őket komolyan venni.

Képzeld már el hogy nézne az ki, ha egy országot ilyen nevű párt vezetne... Vicc.

Azért van egy határ. Poénnak még jó volt.

De a mostani irányuk és tevékenységük nem rossz alapvetően, csak a névvel van bajom. Ha azt megváltoztatják, akkor majd szavazok rájuk.

És nem konkrétan a névvel van bajom, hanem abból adódóan nem tudom hová tenni őket.

Amit mosg csinálnak az OK, de a név miatt nem tudok megbízni a pártban. Ennyi.

2023. máj. 22. 03:14
 14/19 anonim ***** válasza:

"Képzeld már el hogy nézne az ki, ha egy országot ilyen nevű párt vezetne... Vicc."

Azért annyira nem nevetséges, mint az az ember, aki a munkájukkal rendben van, de a nevükkel nem.

"És nem konkrétan a névvel van bajom, hanem abból adódóan nem tudom hová tenni őket."

De, konkrétan azzal van bajod, ahogy le is írtad, hogy amiatt "nem tudsz bennük megbízni", ami röhejes, mert pont a név számít a legkevésbé.

2023. máj. 22. 08:32
 15/19 anonim ***** válasza:

MKKP-t röviden így lehetne összefoglalni: Komolytalanok.

Egy olyan párt amelyik komolyan gondolja azt, hogy országot szeretne vezetni, annak legyen egy komoly, magához méltó elnevezése. Ha ezt nem tudják meglépni, akkor csak sajnálni tudom őket.

Amíg itt tartanak, addig jogosan lehet rájuk mondani, hogy viccpárt.

2023. máj. 24. 05:57
 16/19 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy mindent, amit itt leírtál, azt el lehet mondani a te valós nevedre? Ha az a neved, hogy Gipsz Jakab, akkor elmondhatom, hogy te ezzel a névvel egy vicc vagy és ha azt akarod, hogy komolyan vegyelek, akkor változtass nevet. És ha nevetváltoztatsz, akkro is el tudom ezt mondani.

Egyébként egy állat, illetve kabala állat létezése elég sok intézmény, szervezet, eseménynél jelen van. Vagy szerinted a rendőrség, iskolák, olimpiák szintén komolytalanok? VAgy a teljes magyarság, akiknek van a turul és a csodaszarvas? Mondhatod azt, csak akkor már közelebb állsz a bolondokhoz, mint az értelmes emberekhez.

Szóval egy viccember vagy.

2023. máj. 24. 08:30
 17/19 anonim ***** válasza:

#16 Nem értem az összefüggést.

Magyar kétfarkú kutya párt.

Kétfarkú kutya nem létezik. Ez a névválasztás szándékosan a magyar politikai helyzet kiparodizálására utal. Vagy ha nem erre, akkor szimplán csak viccből.

Egy ember a nevét pedig nem önszántából választja, szülők adják neki.

Ha a szülő valamilyen ok folytán egy viccesnek mondható nevet ad, attól még a gyerekből nem lesz viccember.

Teljesen logikátlan az elméleted, amiről beszélsz. A két dolog össze sem hasonlítható.

2023. máj. 24. 19:15
 18/19 anonim ***** válasza:

"Kétfarkú kutya nem létezik"

És csodaszarvas létezik? Mutass már egyet. Vagy bármilyen antropomorph állat létezik?

Ha nem, akkor az egész magyarság egy vicc.

"Egy ember a nevét pedig nem önszántából választja, szülők adják neki."

Ahogy a pártnak is az alapítói adják a nevét és nem magának választja, vagyis a felvetésed tök értelmetlen.

"Ha a szülő valamilyen ok folytán egy viccesnek mondható nevet ad, attól még a gyerekből nem lesz viccember."

De, te pont ezt állítod.

Azért mert a pártalapítói valamilyen okból vicces nevet adnak a pártnak, akkor a párt is viccpárt lesz. Ez az állításod. Ha kicseréled a megfelelő szavakat, akkor az jön ki, hogy a gyerek is egy viccember lesz.

"Teljesen logikátlan az elméleted, amiről beszélsz. A két dolog össze sem hasonlítható."

Egyrészt, ezt jó hallani, mivel 100%-ban a TE logikádat használtam, és így egyet is értek. Ritkán hallani ilyen logikátlan ostobaságot.

Másrészt, a két dolog tök ugyanaz, ezért működik a párhuzam.

2023. máj. 25. 08:32
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 O.K. szerintem ezt túltárgyaltuk
2023. máj. 27. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!