Sulek Péter kérdése:
Melyik ma a legnormálisabb párt ma Magyarországon?
Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 19:09
1/15 anonim válasza:
Én a Jobbikot mondanám, de vannak néha olyan kijelentéseik hogy csak a fejemet fogom. Ennek ellenére szerintem megérdemelnének egy kormányzást, mutassák meg mit tudnak, a bukott baloldalból és a Fideszből úgyis elege van már mindenkinek.
2/15 anonim válasza:
Természetesen a kétfarkú kutya párt!
3/15 anonim válasza:
Csak a Kétfarkú Kutya Párt, én bízok bennük.
5/15 anonim válasza:
Hozzátenném: rühellem őket, de a többinél jobb.
6/15 anonim válasza:
Első válaszolónak a Jobbik a Fidesz politikáját folytatná csak még egy kis cigányüldűzést beletenne a migráns üldüzés mellé, szerintem a Modern Magyarországért Mozgalom
8/15 tetro válasza:
Kétfarkú kutya.
Ők még soha sem rontották el, szerintem egy esélyt megérdemelnek a kormányzásra, hogy bizonyíthassanak.
9/15 anonim válasza:
LMP. Vagy ha ők nem, akkor a Kétfarkú kutya párt.
10/15 anonim válasza:
A Fidesz
Én is úgy vagyok vele mint Rákóczi hadnagya, elítélem őket de a többinél jobbak.
A Jobbik ezzel a néppártosodással leginkább, de azelőtt is egy csomó más dologgal bebizonyította, hogy nem igazi nemzeti párt.
A balliberális csürhét szerintem nem kell magyarázni, miért vetem meg őket(MSZP, DK, Együtt, Pm, MLP, Milla)
Az LMP gyakorlatilag az SZDSZ utódpártja elég csak megnézni a programjukat.
A Fidesz is tudom, hogy korrupt és a nemzetközi pénzintézetek érdekeit szolgálja stb. de valamivel jobbak a többi söpredéknél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!