Az ellenzékiek mikor fogják feladni a reményt, amikor most is 3/4-el nyert a Fidesz az előhozott kiskőrösi választásokon?
Ők SOSEM!
Szerintük minden és mindig csak rossz, amit a Fidesz csinál.
Ezt a zsigeri beidegződésből, gyűlölettel teli " agymosás" eredménye miatt mantrázzák.
Lsd Gyurcsány, MZP, Jakab és a többiek.
Ezért is fognak sorozatban veszteni.
A szavazóik pedig állandóan bedőlnek ennek... pedig a fenti f@szfejek helyett csupán a saját és környezetük mindennapi életét kellene nézzék.
De nem baj...
3# az a vicc a hozzászólásodban, hogy akkor jogosan felmerül a kérdés, miért nem vagytok képesek legalább 3,5 millió másképp/ veled együtt gondolkodó választópolgárt elvinni választani.
2022 ben szinte a teljes ellenzék összefogott a Fidesz ellen.
Az eredmény ismert, ismét 2/3 ad.
Tudod, ahelyett, hogy a magyarokat hülyézed, inkább a saját oldaladon nézz körül előbb!!
Én pl. már feladtam. A Fidesz olyan dolgokat csinál, amikért normális országokban elzavarták volna, nálunk meg őszintén rajonganak értük. Nem igaz, hogy minden fideszes hülye, mert vannak, akik tényleg jól járnak a rendszerrel, az viszont igaz, hogy a nyálfolyásig ostoba réteg nélkül a Fidesz nem tudna választást nyerni.
Szóval egyik oldalról ott vannak a meggyőzhetetlen hívők, a másik oldalról meg őfelsége udvari ellenzéke, akik szart se csinálnak, csak egymást bszogatják. Nyilván el fogok menni szavazni, de csak a könnyű séta sportértéke és a lelkiismeretem miatt, a kormányváltás valódi lehetősége egyelőre csak mese.
7. +1
Egy normális országban, ha a miniszterelnök a putris szülőfalujába létrehoz egy első osztályú csapatot, felhúz a háza mellé egy stadiont, megépít egy senki által nem használt kisvasutat és onnan kerül ki az ország leggazdagabb embere, aki a jóbarátja...máshol ennek a feléért nemhogy kirúgnák, hanem önként mondana le.
Itt meg tapsolnak neki, hogy ez rendben van. És ez még a legkisebb rossz, amit csinált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!