Egyetértesz Orbán Viktorral és a Fidesszel, hogy Veszprém a legélhetőbb magyar város, Veszprémben lakozik az erő, és 2030-ra a legélhetőbb város lesz Európában?
#1:
Az euró bevezetését 2004-2010 között a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai ígérgette (többször is belengetve a céldátumot - gondolom, te is emlékszel rá), végül az egészből semmi nem lett. 2010. után az Orbán-kormány világossá tette, hogy az eurót egyelőre nem is szándékozik bevezetni (mint ahogy a svédek, vagy a britek sem tették), hanem inkább meg kívánja őrizni a Forintot.
Ami a kérdés illeti: én nem találok olyan cikket, ahol Orbán Viktor ezt mondta volna. Ha te találsz, linkeld! Én ezeket találtam:
Ezekben viszont egy szó sincs arról, hogy Orbán Viktor ezt mondta volna.
“ Ami a kérdés illeti: én nem találok olyan cikket, ahol Orbán Viktor ezt mondta volna. Ha te találsz, linkeld! Én ezeket találtam:”
Hol a 14. havi nyugdíj?
A 13.-ra is 12 évet kellett várni… Erre mennyit ?
Magyarországon valóban a legélhetőbb nagyváros.
Európai viszonylatban soha, egyetlen magyar város sem lesz az belátható időn belül. Ahhoz minimum Ausztriához kéne csatolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!