Ha a nyugat rohad ahogy a Fidesz propaganda mondja, akkor miért oda vándorol ki a legtöbb magyar? Választhatnák a fejlődő kínát vagy oroszországot.
"#1 már Románia is kezd lehagyni minket, ezt hivatalos statisztikák is kimutatják."
A statisztika remek dolog. Tudtad például, hogy a közúti balesetek 12%-át ittas vezetők okozzák? Pedig de! A fennmaradó 88%-ot viszont józanok. Tehát sokkal súlyosabban kéne büntetni a józan vezetést és drasztikusan csökkenne a balesetek száma.
#12: A lényeg, hogy a józan vezetők hány százaléka okoz balesetet, illetve, hogy az ittas vezetők hány százaléka.
A hasonlatod nem jó, mert értelmetlen amit összehasonlítottál. Ellenben Románia felzárkózását és Magyarország lemaradását számos, releváns információt nyújtó statisztika bizonyítja.
A statisztikák nem ördögtől valók, de valóban lehet félrevezető is adott esetben.
miért oda vándorol ki a legtöbb magyar?
Nem mondanám soknak az 5000-et .
"Tudtad például, hogy a közúti balesetek 12%-át ittas vezetők okozzák? Pedig de! A fennmaradó 88%-ot viszont józanok."
Mégis a marhagulyás a halál pártján áll és a pia legális a fű meg illegális amivel nem okoznak 12%-nyi balesetet.....
Szép dolog a halál éltetése pláne ha sok áfa folyik be az üres államkasszába mert 13 éve lopják, manyup rég elfogyott....
#19: Vidéki vagyok, de sajnos azoknak, akiknek rossz véleményük van a vidékiekről, sok mindenben igazuk van. Nem azért, mert rossz emberek lennének, de egyszerűen túlságosan hiszékenyek. Ami nem bűn, viszont nagyban befolyásolja a választásukat és a hozzáállásukat a kormányhoz.
Az ellenzék pedig nem azért nem győz, mert néhányan csúnyákat mondanak a vidékiekre. Jómagam is próbáltam nem egyszer ész érvekkel, nyugodt hangnemben meggyőzni embereket. Illetve nem is meggyőzni, inkább csak rávilágítani, hogy lennének más szempontok is, amelyeket figyelembe lehetne venni, vagy legalább el lehetne gondolkodni rajtuk. De a nyitottság legkisebb szikráját sem mutatták.
Bár szerintem ugyanez a réteg megtalálható nagyvárosban is, csak talán nem ekkora arányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!