Ha a nyugat rohad ahogy a Fidesz propaganda mondja, akkor miért oda vándorol ki a legtöbb magyar? Választhatnák a fejlődő kínát vagy oroszországot.
Az a baj a kérdéseddel, hogy a célközönséged - a fideszszavazó magyar parasztok - sosem utaznának. A legtávolabbi cél az volt, amikor a tehenüket a vásárba hajtották.
A saját megyéjüket nem hagyják el, és a nagyvilágot csak a propagandatévé képernyőjén,át látják.
Bejártam Európát, voltam Afrikában, évente 2-3 alkalommal megyünk külföldre és kb havonta belföldre nyaralni/kikapcsolódni.
Láttam Amszterdam mocskát, mindenfele fekák tukmáltak a szarjaikkal, voltak olyan városok ahol semmi authentikus nem volt, csak burger/gyros/falafel/pizza/szendvics. Nem tudtunk helyi kaját enni, helyi italt inni.
Vannak érdekes és szép helyek, de azért nem laknék ott
#4: Súlyos tévedés!
"De a magyar átlagbérek még mindig magasabbak, nálunk 438 ezer forint a bruttó átlagkereset tavaly, míg Romániában 72 lejes árfolyamon számolva 398 ezer forint."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!