1990 előtt miért volt ilyen sok alkoholista tiszt, főtiszt és tábornok a Magyar Néphadseregben?
Mert az egèsz nèphadsereg èrtelmetlen, cèltalan ès kontraproduktìv volt, nem volt mit csinálni, olyan emberek kerültek magasabb pozìciókba, akik ostobák ès tanulatlanok voltak--> jó adag kisebbsèg komplexus is volt, ami agresszivitással lepleztek. Innentől már csak egy lèpès volt a piálás, mivel mindenki azt csinálta körülöttük úgy is.
Bár akkoriban kb mindenütt ittak mint az állat az országban.
"Ismerősöm keze alatt volt sorkatona, szó szerint mindenért ordítozott Furkó Kálmán"
Mélységi felderítők kiképzője volt, az egy elit alakulat igen kemény kiképzéssel, szerintem válogatták oda a népet, és tudtommal Furkó népszerű volt közöttük.
Egyébként, egy ismerősöm 90 után volt sorkatona és ő szerinte akkor is alkoholizált a tiszti állomány.
Én még 90 előtt voltam katona és azt tapasztaltam, hogy aki ivott, az leginkább a munkahelyi stressz miatt ivott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!