Régebben a balosok azzal csúfolták a Fideszt, hogy "tudóspárt", ami kizárólag a diplomás középosztályt szolgálja. Hogyan fordult át ez hirtelen abba, hogy a Fidesz az alkoholista prolik pártja?
Akkor se emlegettük tudóspártként,
2008-ban az akkori MSZP junior tagozatában voltam külsős szervező akármi 1x-2x, és figyeltem a politikát, de senki sem emlegette igy őket.
Én se hallottam ezt, igaz a Klubrádiót sem hallgattam.
Az MSzP a szegény munkásemberekkel foglalkozik? Milliárdos vállalkozók alkották a párt holdudvarát. Utoljára talán Horn Gyula min.elnöksége idején (1992-96) foglalkoztak a kisember problémáival.
Egyébként én olyat is hallottam, hogy a szegényebb régiókban az MSzP támogatói fordultak át a Jobbikhoz Vona Gábor idejében, és a Fidesz támogatói nem nagyon voltak nyitottak a Jobbik radikalizmusára, cigány- és zsidóellenességére, nagymagyarozására.
Ilyesmivel soha nem vádolták meg a fideesz.
Köpönyegforgatónak haszonlesőnek azt igen, de az tényszerűen igaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!