Szabó Tímea alkoholista? Elég rosszul néz ki mostanában.
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 16:45
1/8 anonim válasza:
Mégis ki nem az a mai világban? Nem kötelező hipszternek lenni...
2/8 anonim válasza:
Olyan embert be sem engednek a parlamentbe aki nem alkoholista. A kapunál van szondáztatás és akinek véralkoholszintje nem éri el a 0.8 ezreléket azt visszaküldik, és csak akkor léphet be ha már elérte.
3/8 anonim válasza:
A parlamenti büfé kiszolgálószemélyzete súlyos titoktartási szerződéssel dolgozik. Iszik az összes mint a gödény. Ha a magyarok tudnák, hogy az ország első emberei állandóan beállva nyomogatják a gombot...
4/8 anonim válasza:
Inkább drogos. Nem véletlenül finanszírozzák kábítószer-kereskedők a kampányát.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
5/8 anonim válasza:
Inkább legyen alkoholista, mint elmebajos annyira, mint 0rbán...
6/8 anonim válasza:
Orbán néz ki rosszul mostanában. Nem tudom mit csinál magával (szerintem gyógyszerekkel tömik) de még életemben nem láttam ennyire leharcolva. Volt egy videója, amiben azt hiszem a háború kirobbanását jelentette be és esküszöm látszott a tekintetén, beszédén, hogy le van szedálva.
7/8 A kérdező kommentje:
Orbán is biztos, hogy iszik. Nem is keveset.
2022. márc. 27. 19:50
8/8 A kérdező kommentje:
Gyanús, hogy iszik Szabó Tímea.
2023. szept. 27. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!