Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lemondott a 444-ről a pénzhata...

Lemondott a 444-ről a pénzhatalmi hálózat. Viszont miért a Telexbe fektetnek helyette?

Figyelt kérdés
"– Gyenge olvasottság, mélyülő belső botrányok és folyamatos felmondások – ez jellemzi a Soros-hálózat egykori koronaékszerét, a 444.hu nevű internetes portált –" [link]
2023. máj. 8. 09:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%

"De mindig elvárjátok, hogy ha a ti médiátokban valami bajban van azt az állam finanszírozza."

Nekem nics médiám :) De azért köszönöm a feltételezést.

Szegény jobboldali portálokat mindjárt megsajnálom. A Fidesz-Kdnp elsősorban az Origóba, a köztévébe és még pár kiemelt KESMA sajtójába tölti számolatlanul a pénzt.

A PestiTV még a Fidesz-Kdnp-nek is csak a futottak még kategória mert nem az volt a fő igehirdető csatorna. Úgy vannak ezzel a fideszes potentátok, hogy egy Kis Grofo - Orbán kézfogás több szavazót hoz, mint egy PestiTV. Nem tudom, hogy ez öröm, vagy inkább szégyen.

Azt mondod, hülyeségeket beszélnek az ellenzéki lapok? Mégis büszkén mondogatták most legutóbb Tusványoson, hogy sok fideszes is az ellenzéki lapokat olvassa. Mert azokat a hazugságokat már ismerik, amik az Origón és a köztévén mennek, mivel azokat ők találták ki. Akkor azt már minek olvassák és nézzék a KESMA anyagokat? :)

A facebook letiltásokkal bajod van, de amikor sok szavazót lehet elérni a facebookos hülye reklámokkal, akkor ugye jó is az a facebook?

Hiszti? A Fideszesek hisztiznek állandóan. Mert jaj cancel culture, jaj Brüsszel, jaj liberálisok, jaj baloldal, jaj mindenki más aki nem fideszes.

Úgy minek éltek, ha mindenkivel bajotok van? De nem csak hogy éltek így, hanem terjesztitek mindenfelé, hogy igenis mindenkinek mindenki mással legyen baja.

2023. aug. 2. 12:21
 22/28 anonim ***** válasza:
8%

"Mégis büszkén mondogatták most legutóbb Tusványoson, hogy sok fideszes is az ellenzéki lapokat olvassa. "

Az ellenzéki lapokat IS olvassa.

Én is teszem. Mivel nem vagyok olyan szemellenzős mint ezen a fórumon is a legtöbb balliberális, aki a kormánypárti médiát soha nem nézi meg, alapból elutasítja. A kormánypártiakra pont az a jellemző általánosságban, hogy mindenféle médiából tájékozódnak és aztán döntenek úgy, hogy nekik a fidesz a megfelelőbb. A balliberálisok pedig kizárólag a saját médiájukból tájékozódnak és úgy döntenek, hogy elhiszik azt ami abban nekik tálalva van.

"A facebook letiltásokkal bajod van, de amikor sok szavazót lehet elérni a facebookos hülye reklámokkal, akkor ugye jó is az a facebook?"

Te érted amit leírsz?

Ha nem lenne fontos a facebook-os elérése a sok-sok embernek akkor miért lenne gond ha korlátozzák, letiltják ott a jobboldali véleményeket?

Nem én hisztizek most sem hanem te. A kérdésben is az van, hogy az egyik ballib gazdasági befektetői csoport az egyik ballib média helyett a másikba teszi majd a pénzét. Aztán máris jön a fideszezés, miközben ehhez a fidesznek, fideszesek, kormánynak semmi köze.

2023. aug. 2. 12:31
 23/28 anonim ***** válasza:
74%

Konkrétan elhangzott Tusványoson a beszélgetés alatt, hogy az egyik kérdező az Origótól nem tud érdemi információkat szerezni és ezért olvassa az ellenzéki oldalakat. Utána ment el abba az irányba a beszélgetés, hogy a csöscsös csajok az értékelhető Origó tartalom. Kis túlzással.

Amit én írtam, fideszesek nyilatkozták évekkel ezelőtt, miszerint azt már úgyis tudják mit ír az Origó, ezért ha híreket akarnak, akkor az ellenzékieket olvassák.

Igen értem mit írok. Az van rákiabálva a facebookra ami nem tetszik. A reklámozási lehetőség, a tömegek elérése tetszik a facebookban, de a ban nem. Márpedig mindennek vannak árnyoldalai. Lehet létrehozni sajátot, magyart, egyéni szabályokkal. Élek a gyanúperrel, hogy hamar az sem fog tetszeni sokaknak, mert szabályok abban is lesznek.

Az nem hiszti amit én csináltam. Az a hiszti, hogy cancel culture van. Ha törölnek valahonnan, akkor tudomásul veszem és tovább lépek. Nem én kürtölöm szét hisztizve mindenhová, hogy töröltek.

De van a kérdés tárgyához köze a Fidesznek, mert a fideszesek állítják mindig azt, ami a kérdésben is le van írva. Reagáltam és leírtam a véleményemet, ami egészen más. Most kialakult egy vita. Ez baj lenne? Szerintem nem.

Konkrétan a 444-ről nem esett szó. A 444 eleve egy hírblognak indult. Nem egy bukott Soros-lap, mert ahhoz egy Soros tulajdonában álló netes újságnak kellett volna lennie, nagyratörő tervekkel.

Erre utalva írtam, hogy ha a külföldi pénzelit akarna valamit, akkor indítana egy saját lapot, sok pénzt rakva bele és ezzel kétség kívül el tudnák érni amit szeretnének, ha egyáltalán szeretnének valamit Magyarországgal. Nagyon úgy tűnik, hogy Magyarország nekik csak a szemüvegük sarkában, a perifériás látóterükben tűnik fel néha és utána el is fordítják a fejüket.

2023. aug. 2. 13:10
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

#23 Konkrétan elhangzott Tusványoson a beszélgetés alatt, hogy az egyik kérdező az Origótól nem tud érdemi információkat szerezni és ezért olvassa az ellenzéki oldalakat. "

ÉS??????

Van ilyen eber, igen, ÉS?

Az origót én sem olvasom. ÉS????

Tehetek még egy rakat kérdőjelet, nem számít, mert akkor is butaság, hogy te 1 megjegyzés alapján az összes fideszesre általánosítasz. Az origó olyan amilyen. Kevesen olvassák ha a 24.hu-hoz hasonlítod, de sokan ha a napi.hu-hoz viszonyítod.

Amúgy érdekelne, hogy pontosan mit mondott az az illető, mert gyanítom, hogy ez a te értelmezésed arról amit tőle hallottál.

Ez a "lehet létrehozni sajátot" szöveg nevetséges.

Ez egy közösségi fórum. Vagyis mindenkire egyformán érvényes szabályokkal kell rendelkeznie ennek is mint a facebook-nak vagy a youtube-nak, bármelyiknek. Ha viszont nem mindenkire egyformán érvényes a szabály, hanem egyértelműen korlátozza az egyikféle véleményt és szabadjára engedi a másikféle véleményt akkor maga a portál nem felel meg annak hogy ez egy közösségi portál. Anno ez volt Medgyessy szövege is amikor 2002-ben átvette a kormányzást és a fidesz kérte, hogy a médiában, a tévében lehessenek jelen a jobboldali vélemények is. Akkor mondta, hogy ha a jobboldalnak kell tévé akkor csináljon magának. Csinált. Azóta ezt a dumát nyomjátok, hogy milyen elfogult, egyoldalú a Hír TV, a többi jobboldali média. Pedig azok csak elmondják, hogy ők jobboldalinak tekintik magukat is.

de a facebook nem. Az önmagát semlegesnek deklarálja és mégis a jobboldali véleményeket olyan okokkal korlátozzák, tiltják amik nem valósak, és amik alapján baloldali, liberális tartalmakat pedig szabadon engednek érvényesülni.

A twitternél már bukott is a mutatvány elég nyilvánvalóan. Ott már kiderült, hogy valóban aktívan balliberális cenzorok ültek a "tényellenőri" posztokon és alapból tiltottak, korlátoztak nekik nem tetsző, azaz jobboldali véleményeket, vélemény vezéreket, szereplőket, akkor is ha semmiféle szabályba ütközőt nem tettek.

2023. aug. 2. 13:26
 25/28 anonim ***** válasza:
82%

11# szabótgabcsi olvasott egy közmédia hírt, miszerint a választások UTÁN a közmédia mennyi műsorba hívta az ellenzéket és mennyibe mentek el ebből. Ilyen többezerből néhány műsorba volt az arány.

Igen, egyébként ilyen spamszerű értékelhetetlen üzeneteket küldenek ki ellenzéki email címekre, menjenek oda, ahol mindenki 100% propagandista és nem a véleményükre kíváncsiak csak szeretnék lejáratni őket kérdésekbe csomagolt hazugságokkal. Hát ez mind arra jó, hogy az elmúlt 4 éves ciklusról, amikor szó szerint NEM MEHETTEK BE ellenzékiek élő műsorba, az emberek agyát átállítsák arra, hogy ők nem akartak bemenni pedig hívták őket. Melyik agytröszt fog emlékezni arra, hogy ez a választások után volt?

Arra nem emlékeznek vissza, hogy 13 havi nyugdíjat 5,5 havit a 2002-2010 közötti mszpszdesz kormány alatt kaptak és orbánék kivonultak amikor 2002-ben megszavazták. Na ezek az emberek cseppnyi agya teljesen ki van bélelve fidesz propagandával, ott már hely nincs új információnak!

El kell fogadni hogy oda bemenni már többet árt mint használ. Kb mintha cirkuszba hívnának fizetett közönség elé akik minden gesztusodon szakadnának a röhögéstől. Ez lenne az a hely, a demokrácia bástyája, ahova be kell menni? Ne vicceljünk már.

Visszatérve szabótgabcsira, szóval amihez kitalált egy nagyon kedves MTVA-s rokont, aki elmesélte hogy nem hajalndók bemenni csak kampányidőszakban.

Gondolom itt a kötelező 5 percre gondol.

Azon kívül ugyan minek is akartak volna menni. Elég 5 perc. Természetesen be sem engedték őket csak a fidesz narratíva folyt a csapból. Miután ez megtette a hatását és lett újabb 2/3, már behívják, hogy röhögjenek rajtuk az agymosott birkákkal, akik majd nemsokára a megemelt gyógyszerárak miatt fogják brüsszelt szidni :DDD

De lám az ilyen fideszes buta emberek észjárása annyira egyszerű, ordít róla, hogy hazudik márpedig azért, mert még a hazugsága sem tartalmaz semmit ami nem a propaganda, csak azt ismeri. Igenis be akartak menni a köztévébe volt előválasztástól kezdve sok minden, a lábukat nem tehették be. Szóval te buta vén fidesz beeeee most biztos zabszem van a seggedbe honnan tudják hogy hazudok nem baj nem ismernek mondom tovább.

Ha nem, írd le a nevét és a beosztását biztos fent van a honlapon.

2023. aug. 2. 22:58
 26/28 A kérdező kommentje:

"Mégis büszkén mondogatták most legutóbb Tusványoson, hogy sok fideszes is az ellenzéki lapokat olvassa. "

Cabarénak

2023. szept. 1. 07:55
 27/28 anonim ***** válasza:
Megkérdezted a nagyon kedves ismerősödtől, rokonodtól, hogy élő, egyenes adásba hívnák őket meg, és Isten őket úgy segélje, ámen, hogy betartva az újságírói etikát, vagy inkább a lejáratás lenne a cél?
2023. okt. 3. 14:38
 28/28 anonim ***** válasza:
60%

#24: Amikor a fideszes hivatkozik általánosításra :)

A közösségi fórumoknak vannak szabályai. Mint itt ennek is. Sok szabály hasonló a nagy közösségi oldalakéval. A szabályzat szerint moderálnak. Akit kimoderálnak, az szinte mindig elégedetlen. A többségnek eszébe sem jut, hogy jogos lehetett a moderálása és cenzúrázást kiált.

Minden politikai oldal médiája elfogult a saját elvei irányába. A különbség az szokott lenni, hogy a fideszes médiának megmondják, hogy pontosan mit kell megírnia és az állam pénzén vannak fenntartva, a többi ilyen szempontból független nem fideszes médiának nem mondják meg, hogy mit írjon és piaci alapon hirdetésekből, cégek PR cikkeiből és adományokból tartják fenn magukat.

#26: Akkor már biztos érted, hogy egy nem fideszes minek nézi meg az Origót és társait. Ha van olyan mazochita, hogy néha oda téved. Kabarénak.

Még az elvárások is különböznek, amíg a fideszes média csak szócső, addig a nem fideszes lapoktól az olvasók, támogatók elvárják, hogy javítsanak, fejlődjenek.

2023. okt. 3. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!