Mikor érdemes felmondani a tanároknak?
Először is június 1 előtt az biztos, de hogy minél több fizetést lehessen kapni a nyári szünetre.
Érdemes május végéig kivárni, vagy lehet attól tartani, hogy még előtte a kormány bejelent egy lemondási tilalmat a tanároknak, ahogy az eü dolgozókkal eljátszották covid járvány idején?
juniustól szeptember 1-ig
3 Hát volt a téli szünet multkor
Rosszul tudod.
Ha esetleg módosul, pl hosszabb a téli szünet annyival lesz rövidebb a többi, mert meg kell lenni a megadott tanítási napnak egy tanévben.
#5 "A státusztörvény szerint a garantált bér minimuma, az a mostanitól pár ezer forinttal lesz több, viszont sokkal több jogvesztéssel, kötelezettséggel, és munkával."
Sorold már nekem kérlek ezeket a többlet munkákat meg kötelezettségeket és hogy milyen jogvesztéssel járna a státusztörvény rám, pedagógusra, mert nekem nem sikerült ilyet találnom!
12 Jól tudom. Most meghosszabbították a téli szünetet. 3 hét lett, amúgy hét hét szok lenni. Nem lett rövidebb a többi szünet sem
Jun 15 után még egy hétig napi 1 értekzlet. 10-13 if azt szevasz. Utána semmi
"MOST érdemes a pedagógusi pályán maradni...."
Ha tejel a kormány, de nem úgy látszik hogy adnak pénzt
"Jun 15 után még egy hétig napi 1 értekzlet. "
Július elején még bejárnak a tanárok dolgozni. és aug 20-án már bejárnak dolgozni.
Valamint a hétvégéket ne számold bele a nyári szünetbe, meg ők az összes évi szabadságok a szünetekben kapják ki.
"Július elején még bejárnak a tanárok dolgozni. és aug 20-án már bejárnak dolgozni."
aug 20 után napi egy értekezlet és kész. 10-re bejössz délben mehetsz haza. juliusban már senki nem jár dolgozni. Ezt mondom ember. Jun 15 után még egy hétig napi 1 értekezlet oszt ennyike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!