Nem gàz hogy a Mi Hazànk hallgatòlagosan egyetèrt a kormànnyal a tanàrok ügyèben?
Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 08:48
1/18 D-Mano válasza:
2/18 anonim válasza:
Kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni, legalábbis a magyar nyelv szabályai szerint.
3/18 D-Mano válasza:
2-es,
A válaszod a tipikus esete annak, amikor elfogytak az érveid... 😆😅
4/18 anonim válasza:
Az a gond, hogy egyetlen érvet se hoztam fel, egyetlent sem. Egyedül arra vonatkozóan tettem kijelentést, hogy kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni a magyar nyelv szabályai szerint. Nem érvelni akarok, hanem helyesn irni.
5/18 anonim válasza:
Hülyeség. Nem ért egyet. Dúró Dóra is több parlamenti felszólalásban kiállt a tanárok béremelése mellett és egyéb oktatási reformok mellett.
6/18 anonim válasza:
A tanárok egyetértenek a kormánnyal,ebből kell kiindulni.innentől fogva semmi értelme küzdeni mellettük.
7/18 anonim válasza:
Nem tudom mit értesz a "tanárok" alatt.
9/18 anonim válasza:
Ha nem értenének egyet a kormánnyal akkor pár kivételtől eltekintve senki nem venné fel a munkát..de ennek az ellenkezője történik.le lehet pontozni,de a tények makacs dolgok.
10/18 anonim válasza:
"Egyedül arra vonatkozóan tettem kijelentést, hogy kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni a magyar nyelv szabályai szerint."
Az a gond, hogy a magyar nyelvben nincs is ilyen szabály.
"Nem érvelni akarok, hanem helyesn irni."
Ez ebben a mondatban nem nagyon jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!