Lányok, ha közlekedési eszközön elkezdtek szemezni egy nektek tetsző ismeretlen sráccal és mosolyogni felé, szoktátok valahogy hallgatólagos jelét adni annak, hogy követhet titeket? Mi szokott ez lenni, ha van?
Legutoljára a NatGeo-n láttam hasonlót, mikor a nőstény oroszlán a fa alól bámulta a hím oroszlánt, a hím oroszlán pedig szagolta a feromonokat a levegőben. Aztán a nőstény oroszlán odébb sétált egy másik árnyékos helyre, kicsivel később a hím oroszlán követte.
Bmeg, kérdező, nem állatok vagyunk, hanem emberek!! Jelent neked valamit az a kifejezés, hogy verbális kommunikáció?
Amúgy rosszul fogalmaztam, így látom, van félreértés bőven: nem úgy, értettem, hogy utána megszólalás nélkül követném, hanem úgy, hogy tegyük fel csak szemezés van a villamoson, kölcsönös mosoly, majd hirtelen feláll a csaj, mert le kell szállnia, de valahogy jelét szeretné adni a srácnak, hogy ha gondolja, és van ideje, nyugodtan leszállhat utána, hogy felváltsa csevegés és ismerkedés a szemezést.
Az nyilván eléggé creepy lenne, ha nem szólalnék meg ott se, csak mennék utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!