Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, ha közlekedési eszközö...

Lányok, ha közlekedési eszközön elkezdtek szemezni egy nektek tetsző ismeretlen sráccal és mosolyogni felé, szoktátok valahogy hallgatólagos jelét adni annak, hogy követhet titeket? Mi szokott ez lenni, ha van?

Figyelt kérdés

2022. okt. 28. 09:31
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Nem követni kell, hanem odamenni és megszólítani.
2022. okt. 28. 09:34
 2/9 anonim válasza:
100%
Az #1-es válaszoló tökéletesen leírta, hogy mit kell csinálni! Maximálisan egyetértek vele.
2022. okt. 28. 09:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne kövessen, elég para ha valaki nekiáll követni. A szemezés bőven elégséges jel. Az #1-es leírta a tennivalót - normálisaaaaaaan! Ne legyen bunkó, ha mégsincs match akkor ne maradjon ott hanem köszönjön el.
2022. okt. 28. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy szia, te is ezen a buszon utazol?
2022. okt. 28. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Legutoljára a NatGeo-n láttam hasonlót, mikor a nőstény oroszlán a fa alól bámulta a hím oroszlánt, a hím oroszlán pedig szagolta a feromonokat a levegőben. Aztán a nőstény oroszlán odébb sétált egy másik árnyékos helyre, kicsivel később a hím oroszlán követte.

Bmeg, kérdező, nem állatok vagyunk, hanem emberek!! Jelent neked valamit az a kifejezés, hogy verbális kommunikáció?

2022. okt. 28. 10:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy srác elkezdene követni miután szemeztem vele tömegközlekedésen megijednék. Azt hinném rossz szándékai vannak.
2022. okt. 28. 10:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Amúgy rosszul fogalmaztam, így látom, van félreértés bőven: nem úgy, értettem, hogy utána megszólalás nélkül követném, hanem úgy, hogy tegyük fel csak szemezés van a villamoson, kölcsönös mosoly, majd hirtelen feláll a csaj, mert le kell szállnia, de valahogy jelét szeretné adni a srácnak, hogy ha gondolja, és van ideje, nyugodtan leszállhat utána, hogy felváltsa csevegés és ismerkedés a szemezést.

Az nyilván eléggé creepy lenne, ha nem szólalnék meg ott se, csak mennék utána.

2022. okt. 28. 11:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Értettük hogy nem te mész utána, hanem pantomimos módon, vagy ultrahanggal szeretnéd a tudtára adni hogy kövess hazáig bébi...
2022. okt. 28. 12:33
 9/9 A kérdező kommentje:
De pont, hogy nem, kedves utolsó. Akár hiszed, akár nem.
2022. okt. 28. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!