A blackpill elméletet azért a többség már hallgatólagosan elfogadta?
Ha a csajozasba csak negyedannyi energiat fektetnel, mint amennyit a sok idiota incel kerdes kiirasara pazarolsz, mar tobb nod lehetne, mint Salamonnak.
De latom, te nem is akarsz baratnot, neked tokeletesen elegendo a GyK is elettars gyanant. Sok boldogsagot!
2
Nem ezen múlik. Teljesen mindegy mennyi időt fektetsz bele. Ezért blackpilly
Gondoltam felnézek GYIK-re. Asszongya’ természettudomány kategória …. igen, vannak új kérdések, oké …. hátazanyámat csak nem incel-blackpill-mindenkimásahibásmertnincscsajom “kérdés”? Jól zárom a napot, hogy sz@rna a cipődbe macskád…
Most azonnal felkelsz a gép/ telefon/ akármi elől s annyi fekvőtámaszt (vagy tetszőlegesen más tornagyakorlatot, bánom is én) megcsinálsz mint ahány incel kérdés van a GYIK-on! Ezzel máris többet tettél magadért mint az incelek 99%-a. Utána amíg naponta ezt ismételgeted addig is blackpill helyett elgondolkodhatnál azon ,hogy nem mindenki más a hülye s csak te vagy helikopter. Hidd el, ha kitartóan betartod ezeket akkor jövő ilyenkorra már valóban értékes tagja lehetsz a társadalomnak s még talán egy nőt is felszedsz. Hajrá! Kitartást! Én komolyan hiszek benned, becsszó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!