Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Ha tudjuk, hogy egy csúnya...

Ha tudjuk, hogy egy csúnya embernek mindenért nagyobb erőfeszítést kell tennie, akkor miért nem hiszünk a blackpillben?

Figyelt kérdés

Tehát hétköznapi dolgok.

Hogy kiszolgáljanak ahhoz motiváltnak és erős hangúnak, asszertívnek kell lenned, másképp nem kérdezik meg, hogy mit kérsz. Neked kell odamenned, és kezdeményeznek a vásárlást.

Míg másoktól akik a sorban még állnak megkérdezik kedvesen, hogy mit kérnek.

De ez csak egy banális példa.

Ott vannak az állásinterjúk, iskolai problémák, pártalálási nehézségek stb.

Miért tagadják ilyen vehemensen a blackpillt? Mert titkon egy ideális igazságos világban szeretnék képzelni magukat ahol mindenkinek ugyanakkora esélye van mindenre?

2021. nov. 6. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Jól értem, hogy ez megint valami inceles baromság?
2021. nov. 6. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Én csúnya vagyok és eléggé introvertált. Mindig odajönnek a boltban megkérdezni, hogy miben segíthetnek, ami engem nagyon tud zavarni. Plusz eddig mindenki kedves volt hozzám.

Iskolai problémák nem hiszem, hogy a csúnyaságból fakadnak, max ráerősítenek akkor, ha kipécéznek. Én tudom, mert én is inkább az introvertáltságom miatt voltam piszkálva és nem azért, mert csúnya vagyok. A bullyk nálunk szintén nem voltak szépségideálok, csak sokkal több magabiztossággal rendelkeznek. Illetve sokan nem tudják kezelni azt, hogy a másik csendes típus, nem kezdeményez beszélgetést és azt a következtetést vonja le, hogy lenézed őket. De ez megint ilyen önbizalmi probléma. Megint nem feltétlenül a csúnyaságból fakad.

Nem mondom, hogy csúnyaként nem kell nagyobb lelki erő kilépni az utcára vagy hasonló, de mindennek megvan az előnye és hátránya is.

2021. nov. 6. 15:58
 3/9 Sh4dowth3w0lf ***** válasza:
98%
Szerintem rossz helyre jársz vásárolni, ha a kinézeted miatt nem vesz rólad tudomást a boltos. A többi problémára pedig az a válasz, hogy nem árt ha az ember magabiztos, motivált, és rendelkezik egy sor egyéb jó tulajdonsággal. Ez sajnos egy ilyen világ.
2021. nov. 6. 16:04
 4/9 Mojjo ***** válasza:
77%

Azért, mert az incelekkel ellentétben az emberek többségének legalább 2 épp agysejtje azért van.

De incelként ezt úgysem fogod felfogni, szóval mehetsz is aludni.

2021. nov. 6. 21:18
 5/9 A kérdező kommentje:

4

Tehát 2 ép agysejt nem elég a valóság tudomásul vételéhez?

2021. nov. 7. 09:40
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

A "pillezés" a valóság felismerését és elfogadását jelentené igazából (a redpill, azaz a Mátrix után szabadon).

De a blackpill csak ideológia, ami a valóság egyes elemeit úgy mozaikolja, hogy felmentést adjon a kemény kérdések alól. A fő probléma, hogy az incelek önmagukon kívül keresik a kudarcaiknak okát.

Az tény, hogy vannak nehezítő tényezők a világban. De a saját életéért ki-ki maga felelős, és mindig és mindenkor vannak az életet nehezítő tényezők. Épp az a jellem erejének mértéke, hogy ezeket hogyan győzzük le.

Ha felhagysz az önsajnálattal, az önmentegetéssel és az önkielégítéssel, máris férfiasabb, erősebb és energikusabb leszel.

2021. nov. 17. 07:52
 7/9 A kérdező kommentje:

6

Csak a hülye nem tudja, hogy genetikai adottságaid nagyban meghatározzák a sikereid.

Egy 70-es IQ-jú embernek mondd, hogy legyen mérnök vagy jogász.

Egy 150 centis embernek, hogy legyen kosárlabdázó.

Egy aspergeresnek, hogy legyen politikus.

Figyelj, miért erőlteted az ilyen téziseket? Nincs így is elég tabu téma a világban. A blackpill legalább szemléletváltásra törekszik.

2021. nov. 17. 11:03
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Ronda vagy, oké. Más is az.

De te edzel? Mosdasz? Stílusosan öltözöl? Jó a fodrászod? Kiemelkedő vagy bármiben? Játszol hangszeren? Szórakoztató vagy? Tudsz mesélni? Művelt vagy?

Vagy otthon sajnálod magad dagadtan, és másokra hárítod?

2021. nov. 18. 03:41
 9/9 A kérdező kommentje:

8

“De te edzel? Mosdasz? Stílusosan öltözöl? Jó a fodrászod? Kiemelkedő vagy bármiben? Játszol hangszeren? Szórakoztató vagy? Tudsz mesélni? Művelt vagy?“

Igen, de mivel szerény is vagyok ezért nem szoktam fitogtatni a tudásom. Tudod nem úgy szeretnék párt keresni, mint egy páva, aki a tollazatával ékeskedik.

Azt szeretném, hogy magam miatt szeressenek ne azért amiket tudok csinálni. Undorító ez a fajta párválasztás.

Emberek vagyunk az Isten szerelmére nem pávák! Khurva életbendkemmskd

2021. nov. 18. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!