Árokpart kérdése:
Egyetértesz ha még esetleg Fideszes is vagy, hogy ennek a Fidesznek már bizony köze nincsen a 2010-2022 közötti Fideszhez?
2023. máj. 3. 23:22
21/27 anonim válasza:
Cicukáim! Még mindig azt hiszitek, hogy akár csak egy centit is előrébb juttok, ha lepontoztok? Abszolút nem érdekel. Én egy korrekt kérdést tettem fel Árokpartnak, mivel őt magát is egy korrekt felhasználónak tartom. Persze, attól, hogy őt kérdeztem és nem titeket, még nem tilos reagálni. ...de ti még reagálni sem tudtok, mert meghaladja az értelmi képességeiteket. Csak a lepontozásra futja az erőtökből, amit egy 5 éves gyerek is képes megoldani. Sajnálom, hogy ennyire nincsenek érveitek és ilyen alacsony a vitakultúrátok. Ezért vagytok állandóan a vesztes oldalon, ahonnan képtelenek vagytok kitörni. :)
22/27 anonim válasza:
Még annyit kiegészítésként, hogy a 17 órás híradóban szereplő anyagra gondoltam, ez látható 14:43 - 16:40 között. (Azóta a link már a 18.30-as híradóval frissült.)
23/27 anonim válasza:
Tompos Márton (Momentum) rátámadt a rendőrökre.
A tüntetők vasrudakkal szurkáltak a rendőrök felé és kövekkel, sörrel dobálták őket.
"PROPAGANDA! PROPAGANDA! PROPAGANDA!PROPAGANDA! PROPAGANDA!" - szajkózta a megafonba Pankotai Lili, mint egy 5 éves hülyegyerek. Mindezt a munkáját végző Hír Tv-s riporter provokálása céljából.
Fa**szopó!!!" - üvölti egy eltorzult arcú tüntető.
A tüntetők egy része rádöntötte a kordont a rendőrökre.
Szép kis lajstrom. Ezek vagytok ti! ...és szerintetek a rendőrök viselkedtek agresszíven.
24/27 anonim válasza:
@23 mutasd mar, mikor es hogyan tamadt ra Tompos Marton a rendorokre.
27/27 anonim válasza:
És ezek közül melyiken látható Tompos Márton, ahogy a rendőrökre támad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!