Egyetértesz ha még esetleg Fideszes is vagy, hogy ennek a Fidesznek már bizony köze nincsen a 2010-2022 közötti Fideszhez?
Én mindig azt mondom nincs két fidesz. Ezek erre készültek már akkor is.
1989-ben sem a diktatúra zavarta Orbánt hanem hogy nem ő a diktátor.
Akkor jól értem, hogy a rendőrök egy-egy esetleges fellépését felső parancsnak tulajdonítod? A 2006-os eseményekkel kapcsolatban lassan 20 éve ezen megy a vita, csak azért kérdem.
Emlékszem mikor 2011-12ben Hoffmann Rózsi néni ellen tüntettek egyetemi hallgatók, sokkal nagyobb hacacáré volt egyetemfoglalással, koporsócipeléssel, de nem volt ekkora rendőri készenlét, főleg nem láthattunk kb. TEK-esnek öltözött rendőröket.
Itt egy kép:
Rohamsisak helyett usánkájuk volt.
Nekem nagymamám mondta 1992-ben, hogy ezekre ne szavazzak, mert fasiszták. Nagyapám túlélte a második vh-t, és azt mondta ezek fasiszták, nem liberálisok.
Akkor arra gondoltam, szegények elvesztették már a józan ítelőképességüket.
Árokpart! Megnéznéd a videót arról, hogy mit műveltek tegnap a tüntetők a Karmelita kolostornál? Nem hosszú. 14:43 - 16:40 között látható.
Szimpatizálsz ezekkel a megvadult és agresszív figurákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!