A pedagógusoknak milyen béremelésük lesz fájdalomdíjként a státusztörvényre?
16:27
Ha nem lesz meg, megteszed hogy nyilvánosan kiírazbkétdést, hogy :
“Veletek is előfordult már, hogy vakon elhittetek mindent, és idővel rájöttek a dolgokra? Így vagyok a narancs komcsikkal. “
2: Nem, ez egy terv, ami nyilván módosulhat. Ha pl az EU mégsem utalja rá a pénzt, vagy a tanárok annyira méltatlanná válnak, hogy mégsem kapják meg, majd elválik.
A PDSZ hazugsága viszont tény, nem 2030-ra szól az ígéret. Hozzáteszem, én a PDSZ tagoknak ezek után tényleg csak 2030-tól adnám meg. Legyenek már végre következményei a folyamatos hazugságaiknak.
Amelyik tanárnak van egy kis esze is, az felmond június 1 előtt.
.
A státusztörvényben nincs garantált jelentős emelés.
Az abban foglalt fizetés megadott minimuma alig magasabb, mint a mostani.
A maximumra meg írhatják, hogy havi másfélmillió, ha senki se fog annyit kapni, esetleg csak a tankerület vezetők, fidesz által bepakolt igazgatók, intézményvezetők stb.
"már jövő utáni évre 777 ezres átlagfizetést terveznek."
Jelenleg 1100 forint a kenyér, 25% os inflációval számolva jövőre 1375 forint lesz, jövő év utáni évben pedig 1719. Mellékesen bruttót ígérgetnek és azt sem biztosra.
DE egy magadfajta fideszkomcsinak nem tűnik fel nem a bér a súlypont hanem a tanárok jogainak elvétele.
Kb. semmi. Most ped 1-ben bruttó 391- et adnak (ez nettó 260), a státusztörvény bruttó 410-et ír ped 1-re (nettó 273 ezer).
De a státusztörvény magával hozza a 40 helyett 48 órás munkahetet, tehát még csökkenni is fog az órabérük.
5 "Jelenleg 1100 forint a kenyér, 25% os inflációval számolva jövőre 1375 forint lesz, jövő év utáni évben pedig 1719. Mellékesen bruttót ígérgetnek és azt sem biztosra."
Hibás a számítás : az élelmiszerinfláció 44%
8/8 anonim ***** válasza:ma 18:01
A "hivatalos" KSH-val számoltam, járok boltba.... tudom hogy sokkal több, de akkor beleköt a nersevik, ez így is eléggé félelmetes drágulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!