Szerintetek végül bevezetik a státusztörvényt?
Van azért tiltakozás, Telex egy mai videóban is mutatta a legutóbbit, már ha ez a legutóbbi, talán igen. Bár ismerve a fideszt, csak azért mert mocsok törvény és nagy a tiltakozás, simán bevezethetik, de ki tudja, megtorpannak az ellenállás miatt majd szerintetek?
Bár presztízsveszteség lenne ez nekik, a nyilvánvaló szemétség mellett, bár a szemtétségre alapul a hatalmuk is.
Szerintem tuti!
Eddig sem sikerült semmit elérniük a tiltakozásokkal és nincs igazi összefogás a tanárok között, ezért neki végük szerintem.
Az mennyire igaz, amit Gulyás mondott, hogy mégh tervezet sincs?
Mármint úgy értem, hogy szerintetek ebből reális, hogy sokan enyhítenek majd rajta, vagy nem fognak, csak Gulyás tett úgy, mintha nem lenne gáz?
Valóban mocsok törvény, a nagyra becsült budapesti elitiskolák pedagógusainak vidéki cigánygyerekeket is kéne tanítani, nem csak jómódú fővárosi családok gyerekeit. Még a végén kiderül, hogy nem is olyan penge pedagógusok.
Ilyenkor bukik ki, hogy az igazán jelentős oktatási problémák (kisiskolák, hátrányos helyzetű gyerekek oktatása, roma szegregáció) fenntartása valójában nagyon is érdeke az elitnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!