Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már a Playmobil játszóházban...

Már a Playmobil játszóházban is megy az érzékenyítés. Mit lehetne tenni hogy az LMBQ végre békén hagyja a gyerekeinket ?

Figyelt kérdés

Egy Playmobil játszóházban vettünk a 4 éves gyereknek két zsákba macska figurát. Az egyik egy borostás, piros rövidnadrágos ridikülös képződmény volt.

Szegény gyereken is látszott hogy nem tudja hova tenni a dolgot hogy mi a lóf.sz ez ? Én azt szeretném ha még néhány évig úgy nőne fel hogy a királylány lány a királyfi fiú a katona pedig egy marcona szakállas ember karddal.

Tudom, ne vigyem a gyereket playmobil játszóházba és ne vegyek neki zsákbamacska játékot.

2023. máj. 3. 09:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
55%

Szörnyű! Szavazzuk meg, hogy 18 éves korukig a gyerekeknek kizárólag fekete, fehér, szürke, lányoknak esetleg rózsaszín, fiúknak kék színű tárgyakat, ruhákat, játékokat lehessen gyártani. Ezek keverése is szigorúan tilos legyen. A felnőtteknek is fokozottan figyelni kelljen, hogy gyerekek közelében ne öltözzenek túl színesen. És igen, a férfiak tudjanak dönteni, hogy borostát vagy piros nadrágot akarnak viselni. Táskát eszükbe se jusson magukkal vinni, azért van a pasi nadrágokon nagy zseb, hogy ne kelljen a táska.

Jobb félni, mint megijedni, én azt mondom.

2023. máj. 3. 10:50
 12/29 anonim ***** válasza:
73%
A terepruhás, puskás figura meg háborús propaganda és rohadjon meg a baloldal is, igaz? :D
2023. máj. 3. 11:05
 13/29 anonim ***** válasza:
29%

Érdekes, hogy az itt válaszolók jelentős része is érezhetően azzal ért egyet, hogy az óvodásoknak nyomják a meleg- és transz-propagandát.

Kérdező, én lazán bejelenteném a megfelelő helyen (utána kéne járni, melyik az), hogy itt LMBTQ propagálása folyik bőven 18 év alattiak számára. Ha már van egy ilyen gyermekvédelmi törvényünk, és szívunk is miatta Brüsszeltől, hát legalább használjuk.

Érdekes, amikor bevezették a törvényt, azon ment a nyavalygás, hogy ezután majd a tévében egy Queen együttestől származó videoklipet sem szabad majd leadni, mert a törvény alapján büntethető lesz. Vagy Kölcseyről nem szabad tanulni, mert ő is szerelmes verseket írt Szemere Bertalanhoz.

Aztán csak-csak kibújt a szög a zsákból, hogy nekik ez is tetszik, hogy óvodások játékába belecsempészik ezeket a dolgokat. Egyébként állítólag a Disney-filmekben is szakványban szerepelnek ilyen karakterek (mi nem nézzük ezeket, úgyhogy csak hallottam).

2023. máj. 3. 11:10
 14/29 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem a fiúknak söröző,szotyizó focistababák valók.

A lányoknak meg apácababa.

2023. máj. 3. 11:10
 15/29 A kérdező kommentje:
Felőlem aki ilyen játékot akar venni a gyereknek az vegye meg. De ez a zsákbamacska dolog egy gusztustalan húzás volt. Ebből is látszik milyen sunyi módon nyomják a propagandát.
2023. máj. 3. 11:20
 16/29 anonim ***** válasza:
54%
Ez veszélyes! A következő az lesz, hogy f*sz alakú nyalókát húz a kisfiad a Playmobil játszóházban! És még te leszel a gonosz, hogy nem engeded az epres pélót szopogatni!
2023. máj. 3. 11:35
 17/29 anonim ***** válasza:
76%
Még mindig nem látunk képet róla, hogy meg lehessen ítélni a problémás darabot.
2023. máj. 3. 11:37
 18/29 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy a kérdezőnek nincs telefonja, vagy egyből átadta az apró műanyag LMBT propagandaterméket a hatóságok részére.
2023. máj. 3. 11:48
 19/29 anonim ***** válasza:
82%
#15 De ha elismered hogy van aki szívesen vesz ilyet a gyerekének, miért baj, ha a zsákbamacskában is van? Pont az a lényege, hogy nem tudod mi van benne, bárkihez bármi kerülhet. Lehet, hogy egy lányhoz meg egy katona figura kerül, egy fiúhoz meg egy barbi baba, na és? Nem fognak tőle nemet váltani, max nem játszanak azzal, ami nem tetszik nekik. Én is 90%-ban olyat nyitok kinder tojásból ami nem érdekel, mégsem lett valami elbaszott, torz személyiségem tőlük, szimplán odaadtam őket olyanoknak, akiknek éppen az a figura hiányzott.
2023. máj. 3. 11:51
 20/29 anonim ***** válasza:
15%

Sokan nem értették meg, hogy itt a módszerrel van a probléma. Az már etikai kérdés, hogy kinek jó, hogy egyesek ilyen alattomos módon érvényesítik az akaratukat, népszerűsítik az általuk jónak gondolt ideológiát.

Már az is egy vitatható dolog szerintem, hogy egy cég(!) minek foglalkozik ilyen dolgokkal.

Nyilván fordított esetben ugyanez a módszer gond lenne.

Árpád-sávos aláírás az e-mailben a munkahelyeden. Tilos lenne minden LMBTQP szimbólum. A gyerekeknek nyomnák a hungarista tartalmakat iskolában, óvodában. Hosszan lehetne ezeket sorolni, amit képmutató toleránsaink nem fogadnának el.

A módszer oka az, hogy az a kiindulási pont ezeknél az embereknél, hogy mindenki hülye, azért kellenek ezek a módszerek. Csak amíg ilyen magas lóról beszélnek, és ilyen módszereket alkalmaznak, nem fog elterjedni a aberrált ideológiájuk, úgyhogy hajrá.

2023. máj. 3. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!